Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

ZiP BigBore ....Majne Klajne Sprinter

<< < (14/20) > >>

Hrga:
e hac, jel znas di bi mogo nabavit takav usis? trazim vec par mjeseci i nigdje il prevelik il kao serijski :D uglavnom prevelik bude nemogu tolko prosirit blok... a ovaj od cr85 mi se cini taman, pa ako znas da neko ima

hac:
ne može ti ni ovaj CR 85 VFORCE usis stat u blok,treba napravit tijelo usisa koji se šarafi na blok kao na pežou......ovaj moj tasinari je došao sa ebaya dosta povoljno....koliko košta novi ne znam točno,nekih 200-300 e otprilike

Benjamin:

--- Citat: hac - 18 Ožujak, 2009, 20:40:42 ---teško jer nema felge sa discom 10 cola a bilo bi jako komplicirano posložit disc na tu bubanj felgu sa "normalne " strane

@ gorki.......znam kak izgleda taj sistem za sp disc,nije to baš najsretnije rješenje

--- Kraj citata ---

Ima stalker 10 cola felgu  i disk je na bloku iza...

do 98g je mmislim...smao kaj niej BB...a BB ima veci disk i nestane felga..nestane manja od 13 kolko se sjecam...

hac:
gledao sam tu felgu neki dan i ne može se to baš skemijat na BB blokove.....ostaje bubanj nazad sa malossi paknama dok se ne testira

Hrga:
cek hac ako se napravi tjelo usisa, jel se nebi tu trebalo izgubit dosta? zbog toga sto je sad duzi put smjese

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju