Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
ZiP BigBore ....Majne Klajne Sprinter
fatal1ty:
--- Citat: Chupsy - 20 Ožujak, 2009, 12:25:07 ---ja mislim da bi bilo bolje složit bubanj kočnicu iza, kad se sve stavi novo komplet koči i to dobro, pogotovo 10 cola, na 10 cola nema potrebe za diskom
moraš uzet u obzir kolko je teža mašina sa diskom glavčinom čeljusti lajtungom i pumpicom gore
ovako samo sajla i to je to, samo da je original
--- Kraj citata ---
Ja sad imam složenu od sr-a 150 bubanj kočnicu,sa sajlom,federom i ručkom od sr-50.Koči ono,oke...ali naravno da se nemože uspoređivati s diskom,bolje je kočio i na aeroxu 190mm disk,kudikamo je bolji od SP-a 240mm disk i klješta s večim klipom...no dobro zipač će biti dosta lagan,a i s napred dobrom kočnicom to bude to !
hac:
ja isto mislim da če bubanj bit OK,nove pakne gore narezane i kočit će,računam da Zip neće bit teži od 60-65 kg i trebao bi bubanj bit dovoljan
Crni91:
--- Citat: hac - 20 Ožujak, 2009, 14:39:47 ---ja isto mislim da če bubanj bit OK,nove pakne gore narezane i kočit će,računam da Zip neće bit teži od 60-65 kg i trebao bi bubanj bit dovoljan
--- Kraj citata ---
bit ce to extra..svaka cast :notworthy: :icon_thumright:
Chupsy:
--- Citat: fatal1ty - 20 Ožujak, 2009, 13:07:12 ---Ja sad imam složenu od sr-a 150 bubanj kočnicu,sa sajlom,federom i ručkom od sr-50.Koči ono,oke...ali naravno da se nemože uspoređivati s diskom,bolje je kočio i na aeroxu 190mm disk,kudikamo je bolji od SP-a 240mm disk i klješta s večim klipom...no dobro zipač će biti dosta lagan,a i s napred dobrom kočnicom to bude to oke
--- Kraj citata ---
upravo sam zato naglasio da sve bude novo original, svi federi sve... a ne kemije
exfreerider:
--- Citat: hac - 20 Ožujak, 2009, 14:39:47 ---ja isto mislim da če bubanj bit OK,nove pakne gore narezane i kočit će,računam da Zip neće bit teži od 60-65 kg i trebao bi bubanj bit dovoljan
--- Kraj citata ---
Nekako mi to zvući premalo kg :dontknow:
npr. zip 4t ima oko 83kg serijski pa sam računao da bi sada imao oko 90kg jer je nova mašina teža a i kiler i crijeva dodaju još malo jedino će biti lakši za prednju plastiku
neznam kako si ti računao :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju