Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet u Novi Marof
Iva:
bilo vam je lijepo znači ;D
2TDottore:
--- Citat: Chupsy - 27 Veljača, 2009, 10:29:29 ---ma nije poanta u tablici i tome, poanta se ne usrat kad vidiš drota, pa nije bog i neće te spržiti fazorom, ja sam se opekao jednom kad sam bježao, ali i to je bila lekcija koju skupo plaćam tako da sad nestajem dok me ne pregazi ili tako nešt
--- Kraj citata ---
ja samo stajem ovima sa debelim bmw-ima........jer njima pobjec je vec malo veci problem....... ove druge ne j*bem pol posto...... :laughing7:
Chupsy:
he he kako kojem, ovaj novi k1200 stvarno je zajeban isto ko i kle 500
al kad mi dođe sa onom tvrđavom sam velim aj bok, nađem neku livadu, gužvu, hrpu ljudi bilo kaj
ak treba zakočit i okrenut se u suprotnom smjeru, jer dok on okrene tvrđavu prođe minuta
dhorvat:
--- Citat: Chupsy - 27 Veljača, 2009, 10:29:29 ---ma nije poanta u tablici i tome, poanta se ne usrat kad vidiš drota, pa nije bog i neće te spržiti fazorom, ja sam se opekao jednom kad sam bježao, ali i to je bila lekcija koju skupo plaćam tako da sad nestajem dok me ne pregazi ili tako nešt
--- Kraj citata ---
Ja sam bil zatvoren sa svih strana. Nisam se imal mjesta okrenut, lijevo hrpa ljudi koji čekaju mene da prođem, desno rizol a ispred mene policajac skočil. Mogo sam stat ili zgazit ga. Ipak možda tak lud nisam da ga zgazim. Jer šteta na motoru bi bila veća od 600 kuna koje sam dobil za nagradu kaj sam mu stal :angry7:
Aleksandar:
di ste stali ovo na cevape u Bistrici ili kak se zove konoba? za vikend tamo idem pa da navratim na klopu :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju