Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet u Novi Marof

<< < (4/25) > >>

Chupsy:
naučite se da su po novom drotovi stalno na trgu, kolko puta ja prolazim lik istrčava ja se okrećem i gas nazad nema stajanje liku koji je pješke!!!

a ovo kaj su sva crvena, to ti je zeleni val.... :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: Chupsy - 27 Veljača, 2009, 08:46:06 ---naučite se da su po novom drotovi stalno na trgu, kolko puta ja prolazim lik istrčava ja se okrećem i gas nazad nema stajanje liku koji je pješke!!!

--- Kraj citata ---

Ionak mi treba novi vizir, pa ako ne rješim kaznu bez kuna, onda zatamnjeni vizir i tablica dole  :laughing7:

--- Citat: Chupsy - 27 Veljača, 2009, 08:46:06 ---a ovo kaj su sva crvena, to ti je zeleni val.... :toothy9:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Veljača, 2009, 01:45:41 ---Prosjek od 3,18l/100km.  :o

--- Kraj citata ---

Sad sam mjerio, ipak je malo više od 7 litara. Oko 7,5 litara. Znači 3,4 litre na 100  :icon_thumright:

Chupsy:

--- Citat: dhorvat - 27 Veljača, 2009, 09:41:42 ---Ionak mi treba novi vizir, pa ako ne rješim kaznu bez kuna, onda zatamnjeni vizir i tablica dole  :laughing7:

:toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

ma nije poanta u tablici i tome, poanta se ne usrat kad vidiš drota, pa nije bog i neće te spržiti fazorom, ja sam se opekao jednom kad sam bježao, ali i to je bila lekcija koju skupo plaćam tako da sad nestajem dok me ne pregazi ili tako nešt

Chupsy:

--- Citat: dhorvat - 27 Veljača, 2009, 10:17:47 ---Sad sam mjerio, ipak je malo više od 7 litara. Oko 7,5 litara. Znači 3,4 litre na 100  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

molim na dvije decimale, ovo je neprofesionalno i neprecizno :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju