Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Registriranje motora  (Posjeta: 6892 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
Odg: Registriranje motora
« Odgovori #20 : 25 Veljača, 2009, 01:32:24 »
a liku s kojin se druzin svaki dan
18. dan od isteka dosla plava kuverta  :icon_scratch:

moj ivane kako to objasnjavas
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline ivan007

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #21 : 25 Veljača, 2009, 01:34:09 »
baksuzom na kvadrat
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #22 : 25 Veljača, 2009, 01:37:26 »
2 motora nisam odjavio na vrijeme i nista nije doslo...auto imam doma koji nije odjavljen godinu dana i jos nije nista doslo... :dontknow:

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
« Odgovori #23 : 25 Veljača, 2009, 01:40:06 »
prije godinu dana je bia stari zakon :)

SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline ivan007

• maxi forumaš
« Odgovori #24 : 25 Veljača, 2009, 01:40:17 »
a liku s kojin se druzin svaki dan
18. dan od isteka dosla plava kuverta  :icon_scratch:

moj ivane kako to objasnjavas
jbt njega su morali uhodit da mu krknu kaznu
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #25 : 25 Veljača, 2009, 02:58:28 »
nikon slažem se sa tobom. svatko ima 15 dana da preda tablice i odjavi vozilo. u suprotnom dolazi čestitka. prije nove godine se to nije primjenjivalo, ali sada ćete se uredno iznenaditi jer je novi zakon stupio na snagu 1.1.2009. nikakvi mjeseci ili godine čekanja bez odjavljivanja.
uostalom, svi ostali koji nemaju veze u osiguranju, nikon je točno rekao, piše datum isteka prošle police osiguranja, a ne od dana dolaska.
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 25 Veljača, 2009, 10:24:59 »
a ništa znači, za vikend to složit i otić?
a šta ako je vrijeme loše pa ne možeš doć motorom?

Offline ivan007

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 25 Veljača, 2009, 10:28:38 »
nikon slažem se sa tobom. svatko ima 15 dana da preda tablice i odjavi vozilo. u suprotnom dolazi čestitka. prije nove godine se to nije primjenjivalo, ali sada ćete se uredno iznenaditi jer je novi zakon stupio na snagu 1.1.2009. nikakvi mjeseci ili godine čekanja bez odjavljivanja.
uostalom, svi ostali koji nemaju veze u osiguranju, nikon je točno rekao, piše datum isteka prošle police osiguranja, a ne od dana dolaska.
pa sve je receno a i novi zakon je od 01.06.2008

Offline ivan007

• maxi forumaš
« Odgovori #28 : 25 Veljača, 2009, 10:29:22 »
a ništa znači, za vikend to složit i otić?
a šta ako je vrijeme loše pa ne možeš doć motorom?
netreba ti motor za osiguranje treba ti za tehnicki :icon_thumright:

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
« Odgovori #29 : 25 Veljača, 2009, 10:31:22 »
a jeo vas bog šta ja znam  :toothy12: ja samo vozim i pokvarim pokoji put pa malo ne vozim  :laughing6:

zašto mene zahvate sve te nove gluposti, em državna matura, em te nove kategorije A1 A2, em to sa registracijom  :'(

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #30 : 25 Veljača, 2009, 14:33:10 »
bio sam na sudu i sutkinja mi reče od 1.1.2009. je novi zakon stupio na snagu. valda ona zna kada je došao novi zakon. osim toga, imam neka poznanstva na sudu i isto mi je rečeno. ne znam, možda si u pravu. ja govorim ono što mi je rečeno.
@vktr - sve ti je rečeno, motor ti treba samo za tehnički pregled.
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #31 : 25 Veljača, 2009, 16:06:28 »

ako ne odjavis motor u roku od 7 dana dobit ces na kucnu adresu kuvertu sa 700kn

Ja ga nisam odjavia cirka negdi 5 godina pa nisam dobia nista.

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #32 : 25 Veljača, 2009, 16:09:29 »
ma sta od toga nista,

na snazi je novi zakon.. sve se rijesava express...

sta lupate pizadije pa ce jos neko i poslusat.. a na kraju ostat 700kn tanji...

kad ti istekne rega, ako ga regas unutar 7 dana sve 5...

ako ga ne regas moras unutar tih 7 dana moras odjavit motor..

nije bitno kad ti platis osiguranje ni kad prodjes tehnicki.. uvik ti se pise od dana kad je zadnja rega istekla.

Nemoj lupetat bezveze.

Starci mi rade u osiguranju tako da znan.

Ako ti registracija ističe npr 5.3. i ako produžiš registraciju 15.3 pisat će ti u prometnoj datum "5.3", a ako produžiš registraciju 14.4 (bezveze navodim datum, al važno je da je prošlo više od mjesec dana od isteka registracije) onda ti se piše taj datum kad si ga registrira, u ovom slucaju 14.3.
« Zadnja izmjena: 25 Veljača, 2009, 16:15:57 Shema »

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #33 : 25 Veljača, 2009, 16:10:42 »
a sta kazes da npr njemu istice 27.02 i dojde sredinom treceg i da mu naprave datum npr 17.03 kad je doso :happy3:

Mora ti proći mjesec dana od isteka registracije da bi ti pisa datum taj koji ti želiš.

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #34 : 25 Veljača, 2009, 16:14:30 »
kad mi istekne rega i nakon 2-3 tjedna idem regat uredno si piknem datum kad sam doso........supruga mi radi u osiguranju pa eto male privilegije nije puno al dobro dojde

To je slučaj koji sam objašnjava, ako znaš nekoga može ti piknit datum koji ti oš (a svi oće ovaj "noviji")...ali za sve vridi ovo pravilo koje sam reka, ako prođe misec dana.

Radi se o Triglav osiguranju, tako da ono.

E i da napomenem.

Nisam odjavia motor koji je zadnji put bia regan 2001. god, doša na tehnički 2007 kod Mercatora i teta me na šalteru lipo poslala na policiju da ja prvo to dojavim. Meni se niej dalo sa tim zajebavati, i otiđem na drugi tehnički (onaj kod prometove garaže) i lipo uredno sve napravim a da me gospodin na šalteru nije niti priupitao o čemu je rič. U tih 6 godina nisma dobia nikakvu kaznu za ne odjavljivanje motora, niti mi je policija pokucala na vrata radi toga...

Zaključak: Sve se može, a naš zakon ne funkcionira.

Offline ivan007

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 25 Veljača, 2009, 16:17:01 »
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #36 : 25 Veljača, 2009, 17:24:04 »
Nemoj lupetat bezveze.

Starci mi rade u osiguranju tako da znan.

Ako ti registracija ističe npr 5.3. i ako produžiš registraciju 15.3 pisat će ti u prometnoj datum "5.3", a ako produžiš registraciju 14.4 (bezveze navodim datum, al važno je da je prošlo više od mjesec dana od isteka registracije) onda ti se piše taj datum kad si ga registrira, u ovom slucaju 14.3.

onda san ocito ja glup sta san platia osiguranje 3 miseca nakon isteka, a upisalo mi datum isteka police, zanimljivo da san u tom osiguranju i radia praksu dok san bia u srednjoj ... jupi jej

P.S. jako ti triglav osiguranje... ja se zajeba i ove godine osigura tamo, necu vise nikad
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #37 : 25 Veljača, 2009, 20:01:41 »

onda san ocito ja glup sta san platia osiguranje 3 miseca nakon isteka, a upisalo mi datum isteka police, zanimljivo da san u tom osiguranju i radia praksu dok san bia u srednjoj ... jupi jej

P.S. jako ti triglav osiguranje... ja se zajeba i ove godine osigura tamo, necu vise nikad

A zajebalo te dragi šta da ti kažem (tj. nije te zajebalo, nego nisi se informira, a ima svakakvih debila na poslu tamo tako da ono...), idući put se malo raspitat, al evo stara mi je jučer baš pričala o tome...pa će mi rodjo čekat da mu prodje misec dana da bi ga rega...

E i btw, boli me racku kakvo je Triglav osiguranje, al znam da su jedni od boljih šta se tiču isplaćivanja šteta. Tako da no frks. :icon_thumright:

Offline ivan007

• maxi forumaš
« Odgovori #38 : 25 Veljača, 2009, 20:08:59 »
A zajebalo te dragi šta da ti kažem (tj. nije te zajebalo, nego nisi se informira, a ima svakakvih debila na poslu tamo tako da ono...), idući put se malo raspitat, al evo stara mi je jučer baš pričala o tome...pa će mi rodjo čekat da mu prodje misec dana da bi ga rega...

E i btw, boli me racku kakvo je Triglav osiguranje, al znam da su jedni od boljih šta se tiču isplaćivanja šteta. Tako da no frks. :icon_thumright:
hahahaah triglav je uvjerljivo najlosiji sto se steta tice i to bas bez kunkurencije najlosiji

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #39 : 25 Veljača, 2009, 20:27:12 »
hahahaah triglav je uvjerljivo najlosiji sto se steta tice i to bas bez kunkurencije najlosiji

Ako imaš iti jednog poznanika tamo moš riješit šta god oš...a bar je tu lako imat poznanika...