Općenito > Propisi
Registriranje motora
Shema:
E i da, jel to govoriš iz svoje ruke ili na "rekla-kazala"?
Shema:
--- Citat: ivan007 - 25 Veljača, 2009, 20:08:59 ---hahahaah triglav je uvjerljivo najlosiji sto se steta tice i to bas bez kunkurencije najlosiji
--- Kraj citata ---
E da, da nebi bilo da bubetam bezveze, govorim za ovu podružnicu un Splitu u kojoj vklada par likova...I na veliko su u minusima radi tih isplaćivanja šteta, jer ih se iskorištava svakako.
ivan007:
znam da je zagreb u katastrofalnom stanju sto se triglava(steta)tice!
Shema:
--- Citat: ivan007 - 25 Veljača, 2009, 20:32:46 ---znam da je zagreb u katastrofalnom stanju sto se triglava(steta)tice!
--- Kraj citata ---
Ovde je minus sta se toga tice...imali su radnici i sefovi sastnaka sa glavima iz Zagreba radi tihz isplata i ostlaih sranja, jer su nvidili čemu vodi...da se krade di god se stigne... ;D
Nikon:
je al iz tog razloga sta isplacuju stete bezveze u Zagreb osiguranju za vozaca i jednog putnika daju 30.000kn za slucaj smrti i 60.000 za slucaj trajne invalidnosti, a u triglavu 3 puta manje...(doslovno)...
bas me iznenadilo kad sad osigura ima 10 dana ... je da u ZO to dopunsko platis 45kn a u Triglav 15kn... ali radje bi da 100kn da se nedaj boze sta dogodi i da se nadje bar neka simbolicna cifra.. jer mislin da je 10 000kn ruganje.. sprovo jedva pokrijes :binkybaby:
++ ima san samo pozitivna iskustva sa ZO .. pa mislim da cu se vratit njima dogodine... +++ skinilo mi bonus zbog sitne stete bah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju