Općenito > Propisi

Registriranje motora

<< < (8/11) > >>

ivan007:
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Nikon:

--- Citat: Shema - 25 Veljača, 2009, 16:09:29 ---Nemoj lupetat bezveze.

Starci mi rade u osiguranju tako da znan.

Ako ti registracija ističe npr 5.3. i ako produžiš registraciju 15.3 pisat će ti u prometnoj datum "5.3", a ako produžiš registraciju 14.4 (bezveze navodim datum, al važno je da je prošlo više od mjesec dana od isteka registracije) onda ti se piše taj datum kad si ga registrira, u ovom slucaju 14.3.

--- Kraj citata ---

onda san ocito ja glup sta san platia osiguranje 3 miseca nakon isteka, a upisalo mi datum isteka police, zanimljivo da san u tom osiguranju i radia praksu dok san bia u srednjoj ... jupi jej

P.S. jako ti triglav osiguranje... ja se zajeba i ove godine osigura tamo, necu vise nikad

Shema:

--- Citat: Nikon - 25 Veljača, 2009, 17:24:04 ---
onda san ocito ja glup sta san platia osiguranje 3 miseca nakon isteka, a upisalo mi datum isteka police, zanimljivo da san u tom osiguranju i radia praksu dok san bia u srednjoj ... jupi jej

P.S. jako ti triglav osiguranje... ja se zajeba i ove godine osigura tamo, necu vise nikad

--- Kraj citata ---

A zajebalo te dragi šta da ti kažem (tj. nije te zajebalo, nego nisi se informira, a ima svakakvih debila na poslu tamo tako da ono...), idući put se malo raspitat, al evo stara mi je jučer baš pričala o tome...pa će mi rodjo čekat da mu prodje misec dana da bi ga rega...

E i btw, boli me racku kakvo je Triglav osiguranje, al znam da su jedni od boljih šta se tiču isplaćivanja šteta. Tako da no frks. :icon_thumright:

ivan007:

--- Citat: Shema - 25 Veljača, 2009, 20:01:41 ---A zajebalo te dragi šta da ti kažem (tj. nije te zajebalo, nego nisi se informira, a ima svakakvih debila na poslu tamo tako da ono...), idući put se malo raspitat, al evo stara mi je jučer baš pričala o tome...pa će mi rodjo čekat da mu prodje misec dana da bi ga rega...

E i btw, boli me racku kakvo je Triglav osiguranje, al znam da su jedni od boljih šta se tiču isplaćivanja šteta. Tako da no frks. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hahahaah triglav je uvjerljivo najlosiji sto se steta tice i to bas bez kunkurencije najlosiji

Shema:

--- Citat: ivan007 - 25 Veljača, 2009, 20:08:59 ---hahahaah triglav je uvjerljivo najlosiji sto se steta tice i to bas bez kunkurencije najlosiji

--- Kraj citata ---

Ako imaš iti jednog poznanika tamo moš riješit šta god oš...a bar je tu lako imat poznanika...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju