Općenito > Propisi
Registriranje motora
vktr:
Ovako, meni piše da mi traje registracija do 27.2 a to je još 2 dana, jel moram ja se žurit unutar tih 2 dana to obavit ili imam još neki rok dodatni?
i kaj opće trebam napravit, koja je opće procedura, šta mi sve treba :toothy12: , jebga prvi put registriram skuter pa ono :dontknow:
pošto sad nije u voznom stanju ali kako je krenulo sa iskrom :laughing6: bit će u roku par dana možda ne stignem do preksutra otić tamo pa me zanimalo jel treba nešto uradit po pitanju rege ako ne mogu do 27.2 otić tamo
ivan007:
nikom nista samo kad npr regas za 3 tjedna pisat ce ti 27.02 odi u neko drugo osiguranje nego gdje si bio pa ti mogu stavit datum u tad kad dojdes a ne 27.02 a npr da ga neosiguras pa napravis stetu unutar 30 dana od zavrsetka osiguranja opet dobro siguranje ce pokrit ali onda si duzan htio nehtio produzit za tekucu godinu
vktr:
ak sam sad u alianzu u koje mi preporučuješ da idem osiguranje i jel gubim išta ili moram nešto više platit time što idem u drugo osiguranje?
i koja je opće procedura, redosljed , di moram prvo, pa drugo pa treće LOL šta trebam od papira ponjet, ako mi glasi na starog skuter jel mogu uzet kopiju njegove osobne ili baš mora on doći sa osobnom?
i još nešto recite ako nisam pitao a bilo bi dobro da znam :toothy12:
i nešto sam načuo onih nekih 50% "popusta" ak na starog glasi još jedno vozilo(auto) 35% i ak ima kakti firmu 15% i da se to zbroji i da me košta 50% manje to sve skup
hvala
ivan007:
ako si u allianzu brijem da ce ti to sredit za datum bez zajebancije(zena mi tam radi pa znam) ako tvoj tata ima auto i ima 50% i kupuje drugi onda moze odma dobit 25% motor nema veze sa tim jel nije ista premiska grupa......firme nemaju veze sa tim ni sa ikakvim popustima,znaci osiguras motor i pravac na tehnicki
Nikon:
--- Citat: ivan007 - 25 Veljača, 2009, 00:19:15 ---nikom nista samo kad npr regas za 3 tjedna pisat ce ti 27.02 odi u neko drugo osiguranje nego gdje si bio pa ti mogu stavit datum u tad kad dojdes a ne 27.02 a npr da ga neosiguras pa napravis stetu unutar 30 dana od zavrsetka osiguranja opet dobro siguranje ce pokrit ali onda si duzan htio nehtio produzit za tekucu godinu
--- Kraj citata ---
ako ne odjavis motor u roku od 7 dana dobit ces na kucnu adresu kuvertu sa 700kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju