Evo ja tako malo na kompu navecer zajebavam ljude na msn-u i fejsu, i pitam jednog poznanika iz okolice dali treba kakvih djelova za pezo i tako (vozi runnera)... Kaze on jesi ti stavio kit, ja kazem nisam prodo sam sve i kupio masinu od sp180.. I tu je pocelo
kaze on ja sam stavio team2, yasuni c21, ja onak
pitam koji karb, prijenos, getriba daj malo info, kaze on RMS RADILICA GORE
serijski karb i prijenos serijski
i nista kazem ja zaribat ce ti to, onda on poceo srat nesto... kaze kad zariba uzimam si 2f, znaci nije 2f4r nego samo 2f koji ima 45 KONJAAAAA
i nist ajd ja se smijem tamo
tek lik kaze slago je u servisu skuter ovo ono, kazem ja njemu e bas si fraer ako su ti u servisu slagali skuter, kaze on jesi ti vidio kad da gospoda radi
kazem ja sta si ti gospoda
tek on jesi cuo kad za obitelj smolcic iz ivankova, ja ono NE
kaze on mi smo familija koja drugima placa da nam brise guzicu, ja ono pao sa stolice odma slomio se
kazem ja ajd ako si fraer ja cu te bilo kad na crti ostavit pa eto da se malo spustis... kaze on ajd u lovu da si kupis ramu od runnera da ti se ljudi ne smiju da se vozis s vivacityem... ja opet ono
tek lik kaze decko ti znas teoriju ali neznas praksu e onda sam popizdio i oso, stvarno mi je bilo previse, muka jbt
Ajmo se sad malo smijat i komentirat da mu mogu C/P link pa da se decko malo spusti