Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
u nemos hrapave ofarbat sprejem da ga jebes.... kani se toga i daj nekom s kompresorom... nemoj pokusavat vise jer SPREJ je k**ra*...
po 2. put jebes sprej ...... uzmi KOMPRESOR!!!!!!!!!!!! znas sta je to??
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
da je ovom pripremom spricao boju kompresorom isto bi se ljustilo kasnije.sprej nije toliko los koliko priprema mora bit dobra. naravno nemozes krenut lakirat cijeli skut ili neku vecu plastiku sprejem, iako mozes ali nije preporucljivo radi jednakosti slojeva.
trebaš napravit dobru pripremu za hrapave plastike,trebaš prvo ošmirglat da ti nisu hrapave.....
ja sam sebi farbao..vilice i mogu rec da su mi odlicno ispale..znaci ocistio sam ih dobro..posmriglao malo sa smirglom 800 i sa 1000 izgladio opet ocistio razrjedivacem i samo pospricao sprejom matt 2 sloja...i to je to evo i slike
fino je ispalo... ja cu pokusati bez skidanja vilice, jedva cekam
da ne otvaram novu temu.. imam u planu bojati vilicu u crnu boju. trenutno je sive boje. mislim uzeti crni lak sprej i jos jedan bezbojni lak. jel potrebna kakva posebna priprema ili cisto oprati od masti i prljavstine? mislim opicit 5-6 slojeva crnom i ako je potrebno toliko i sa lakom i sve to na kraju lagano ispolirati sa pastom.... hoce to trajati tako?