Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Subota 28.02.

<< < (6/26) > >>

majic_sk:

--- Citat: dino_sk - 23 Veljača, 2009, 21:35:15 ---nebi hvala dosao , bilo mi je lijepo u subotu al nikad vise  :toothy3:
jer i da smo ostali ono sto ste napravili tommi napravili bi i nama tak da nista  :dontknow:
odoh iz ove teme  :hello: :hello:

--- Kraj citata ---
ma bilo je dino dobro, sam da fxr nije onak sporo vozio... :toothy3: :laughing6:

sven_vx:
daj nemojte vas dvojica sad srat...meni je bilo cist ok na meet-u,ali zajebali smo sta smo vas ostavili i jbg zajebali smo i sta sad...
i nemate pravo srat jer dok ste vi bili sve je bilo super tako da pssssst... ::)

doritos:
dolazim ako bude bila zajbancija i laganini drajvanje, cuga, upoznavanje i relax a ne svaki put dolaze nabrijanci i ko je brzi, ko je divlji i ciji vise vristi , mislim koma...ko se zali rejsat nek se stanu 2 po 2 i gasss i onda mir :toothy12:

180fxr:
eo jedini pametan coek.... e j#bo me isus ak ja stisnem u sub. motor vise od 80..pa makar zadnji bio..e sad ces vidjet sven kak cu se vozit.. penzic :laughing7:

sven_vx:

--- Citat: doritos - 23 Veljača, 2009, 21:42:15 ---dolazim ako bude bila zajbancija i laganini drajvanje, cuga, upoznavanje i relax a ne svaki put dolaze nabrijanci i ko je brzi, ko je divlji i ciji vise vristi , mislim koma...ko se zali rejsat nek se stanu 2 po 2 i gasss i onda mir :toothy12:

--- Kraj citata ---
P.O.T.P.I.S.....
Ovaj subotnji meet ce bit laganica... :icon_thumright:
180fxr-laganini voznja i zajebancija...voznja po zadnjem i tako to... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju