Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Subota 28.02.
180fxr:
da.. moram se sad prek tjedna ic razbit par puta.... da se naucim.... :laughing1: pa ce bit za sub bar nesto... aj sad pisite ko ide a ko ne....
doritos:
e j#bo vas bog ako JA ne dojdem sa djipom i sve vas indijance pogazim ko zabe :laughing6:
svima su jos skuteri poluslozeni i nemreju ga jos terati u gornje okretaje, struja ne dopusta hehe :frajer: bar meni...
dino_sk:
--- Citat: sven_sp180 - 23 Veljača, 2009, 21:41:45 ---daj nemojte vas dvojica sad srat...meni je bilo cist ok na meet-u,ali zajebali smo sta smo vas ostavili i jbg zajebali smo i sta sad...
--- Kraj citata ---
ma meni je bilo dobro sve super sam velim da smo ostali duze da bi i nas ostavili kao i tommu......opet spamm :toothy12:
sven_vx:
--- Citat: 180fxr - 23 Veljača, 2009, 21:50:36 ---da.. moram se sad prek tjedna ic razbit par puta.... da se naucim.... :laughing1: pa ce bit za sub bar nesto... aj sad pisite ko ide a ko ne....
--- Kraj citata ---
daj jbt na to se vec izvlacis po 183456934852 put...daj vise da vidim kak se vozis po zadnjem??!!!reko si da znas,ali nikako da vidim to znanje :jerk:
180fxr:
ja nisam reko da znam.. ja sam reko da sam znao i da od kad sam se razbio nisam ga dizo..a to je 3-4 mjeseca.. tako da...... polako.. ja se nezelim ponovo skucat ko majmun.... i morat lakirat sp-a ponovo :toothy3:...
a boga mi nema ni od tebe nijednog filmica??? :icon_scratch: haha... daj siscani dolazite j#bo vas......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju