Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Subota 28.02.

<< < (5/26) > >>

sven_vx:

--- Citat: Tomma - 23 Veljača, 2009, 21:19:28 ---Pa naravno da nije,ali kazem odemo se djirati,odemo na cugu..ako ce biti ljepo vrijeme,bit ce picki ko salate na jarunu,slataj s skutera,one na biciklu i rolama hhaha....djir ovo ono..ne da se nadjem i bzvz odem na parking i stojim lol...i da nece nas biti 50,nego ako nas bude 15 bit ce dobro... :laughing11: :laughing3:

--- Kraj citata ---
a gle prvo da vidimo ko ce sve doc i da okvirno vidimo kolko ce nas bit i onda se dogovorimo pa odemo do jaruna dir ili na cugu i onda negdje na parking... :icon_scratch: :icon_thumright:

180fxr:

--- Citat: Tomma - 23 Veljača, 2009, 21:19:28 ---Pa naravno da nije,ali kazem odemo se djirati,odemo na cugu..ako ce biti ljepo vrijeme,bit ce picki ko salate na jarunu,slataj s skutera,one na biciklu i rolama hhaha....djir ovo ono..ne da se nadjem i bzvz odem na parking i stojim lol...i da nece nas biti 50,nego ako nas bude 15 bit ce dobro... :laughing11: :laughing3:

--- Kraj citata ---

Meni se isto neda na baumax...aj idemo se vozikat laganini gradom..... malo po gradu pa cemo do jaruna..popit cugu i onda otic do holiday in-a.... tam je ok parking i onda jos dir..a ekipa? aj necemo se svadat jbt... i da.. naslov promjenjen...

SUBOTA 12H ANTUNOVIC, 12 I 15 AVENUE MALL   :laughing7:.....

sven_vx:

--- Citat: 180fxr - 23 Veljača, 2009, 21:25:18 ---

Meni se isto neda na baumax...aj idemo se vozikat laganini gradom..... malo po gradu pa cemo do jaruna..popit cugu i onda otic do holiday in-a.... tam je ok parking i onda jos dir..a ekipa? aj necemo se svadat jbt... i da.. naslov promjenjen...

SUBOTA 12H ANTUNOVIC, 12 I 15 AVENUE MALL   :laughing7:.....

--- Kraj citata ---
Pa kazem slozimo dir lagano po gradu,krenemo lagano prema jarunu,unutra popimo cugu,napravimo dir i idemo na holiday...i tam budemo do kraja dana...

180fxr:
ok..ali nikako necu doc na holiday u 3 i bit do 6 jer je to 3 sata bzvz.. na holiday-u smo u 4 i u pol 6-6 doma gas....

dino_sk:
nebi hvala dosao , bilo mi je lijepo u subotu al nikad vise  :toothy3:
jer i da smo ostali ono sto ste napravili tommi napravili bi i nama tak da nista  :dontknow:
odoh iz ove teme  :hello: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju