Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Subota 28.02.
Tomma:
--- Citat: 180fxr - 23 Veljača, 2009, 21:00:24 ---tocno to... ko mala dijeca su.. pazi ono... vozimo se malo lude i mi smo odmah neozbiljni... ma znam ja zas nece ic... jer nas nemogu pratit...... tak da me nezanimaaa...... ja s chupsyem nes dogovaram da slozimo motor jer ga jebe mjesto pa cemo vidjet.......
Ide i malaguti f12 ili ti Sabelius...... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa na koji god smo isli,svi smo se vozili u skupinama,nemorate se ganjati...Ne morate vi bit posebni nista...laganini i bok,divljaj na parkingu ili kad si solo negdje,a ako je meet,zna se kako treba ici... :icon_thumright:
Btw. nemogu ja u nedjelju....
sven_vx:
kolko sam skuzio svima bi odgovarala subota tako da bi bilo u redu da meet bude u subotu oko 12-1...nademo se na avenue mall-u i idemo na baumax...a to sta ova dvojica nezele doc,to je njihov problem... :dontknow: :icon_thumright:
Tomma:
ma j#bo vas baumax vise,bolje da se idemo djirati po gradu i na cugu,neda mi se svaki put gledati kako stuntaju,vidio sam ih sto puta vec...
sven_vx:
--- Citat: Tomma - 23 Veljača, 2009, 21:13:46 ---ma j#bo vas baumax vise,bolje da se idemo djirati po gradu i na cugu,neda mi se svaki put gledati kako stuntaju,vidio sam ih sto puta vec...
--- Kraj citata ---
pa nejdem ja zbog njih,nego mi se neda vozit cijelo vrijeme po gradu...kaj bu nas 50 uslo negdje u kafic i popili cugu jbt...kupit cemo 2-3 gajbe becksa i na parkiraliste ako ti je do cuge :toothy12:
jbt pa nije meet da se skupimo i idemo na cugu u kafic kaj ti je...!!!
Tomma:
Pa naravno da nije,ali kazem odemo se djirati,odemo na cugu..ako ce biti ljepo vrijeme,bit ce picki ko salate na jarunu,slataj s skutera,one na biciklu i rolama hhaha....djir ovo ono..ne da se nadjem i bzvz odem na parking i stojim lol...i da nece nas biti 50,nego ako nas bude 15 bit ce dobro... :laughing11: :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju