Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Subota 28.02.

<< < (3/26) > >>

doc-sr150:

--- Citat: 180fxr - 23 Veljača, 2009, 19:47:17 ---Najtoplije.. kaj fali nedjelji??? moras u crkvu il?

--- Kraj citata ---
nemoram u crkvu nego slavim rođendan sa komovima... :laughing9:

180fxr:
Ma denis ovo bude laganini meet......    Sabelius ide.... on je kod mene u pol 12...

Gle ja necu radi jednog mjenjat datum sad...ako se svi sloze da bude u subotu bit ce..... ali neznam bas dal ce cesta bit suha jer u petak neku kisicu slabu najavili...... 

Denis i Mario kaj neidete??? koe picke

doc-sr150:

--- Citat: 180fxr - 23 Veljača, 2009, 19:53:10 ---Ma denis ovo bude laganini meet......    Sabelius ide.... on je kod mene u pol 12...

Gle ja necu radi jednog mjenjat datum sad...ako se svi sloze da bude u subotu bit ce..... ali neznam bas dal ce cesta bit suha jer u petak neku kisicu slabu najavili...... 

Denis i Mario kaj neidete??? koe picke

--- Kraj citata ---
nisam ni pomislio na to...samo mi je žao kaj nemrem ič...

sven_vx:

--- Citat: dhorvat - 23 Veljača, 2009, 19:48:11 ---Ja i dottore NEJDEMO. Čujem da ste neozbiljni skroz  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
nemorate doc...niko vas nemoli da dodete... :nono:

180fxr:
tocno to... ko mala dijeca su.. pazi ono... vozimo se malo lude i mi smo odmah neozbiljni... ma znam ja zas nece ic... jer nas nemogu pratit...... tak da me nezanimaaa...... ja s chupsyem nes dogovaram da slozimo motor jer ga jebe mjesto pa cemo vidjet.......

Ide i malaguti f12 ili ti  Sabelius......  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju