Tehnički kutak > Tuning skutera
lunasaki pitanje u vezi snage
animatrix:
da ne otvaram temu, zanima me dal original minarelli ac ima jednako kratku getribu kao moj kinez? isplati li se traziti lc getribu ili odmah ici na nesto jos duze? i koliko duze?
luna500rr:
Na luni je problem auspuh. Ocisti ga i 4.5ks je tvojih. Sa ZX neman pojma nerazumin se uto ali nevirujen da bi moga sve ko i aerox, mozda kao neos 2t. Aerox je aerox nemos protiv toga bez kita ili druge masine. Neigra samo snaga ulogu u ubrzanju, vecu ulogu ima prjenos. Ugradi drugi primar i komlet zvono, kumplug, remen, variomat i mozda budes iso slicno ali tesko da bus isel brze
animatrix:
zimus sam ga rastavio i povadio pregrade, nisam dirao katalizator, ide bolje, ali ne vjerujem da ide kao da ima 4.5ks...
PROOF:
zaboravi na 4.5 ks......
ak oces brzi motor u prvom planu ti mora biti sportski auspuh......zatim variomat bla bla bla......i ne isplati ti se stavljat primar na serijalu....
luna500rr:
--- Citat: PROOF - 23 Veljača, 2009, 19:48:33 ---zaboravi na 4.5 ks......
ak oces brzi motor u prvom planu ti mora biti sportski auspuh......zatim variomat bla bla bla......i ne isplati ti se stavljat primar na serijalu....
--- Kraj citata ---
primar se stavlja zbog toga sto malo koje zvono pase na lunu
trebas izvadit katalizator i onu malu cjev da bude barem malo bolje disalo i naravno onaj davod toplog zraqka ili tako nesto, ispilat, obrusit i zacepit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju