Tehnički kutak > Tuning skutera
lunasaki pitanje u vezi snage
PROOF:
kakve veze ima zvono sa getribom(primarom)??
slusaj ti mene(ali i sve ljude ovog foruma koji bar malo znaju o tuningu skutera) i stavi rezonanti auspuh.,.....
luna500rr:
neman pojma kako se zove ta osovina ali mi serviser kaze da ima glupe dimenzije i da mi nemoze nac prjenos za lunu ni naprid ni nazad
robert:
--- Citat: luna500rr - 24 Veljača, 2009, 16:13:00 ---neman pojma kako se zove ta osovina ali mi serviser kaze da ima glupe dimenzije i da mi nemoze nac prjenos za lunu ni naprid ni nazad
--- Kraj citata ---
to je osovina primara.
--- Citat: luna500rr - 24 Veljača, 2009, 16:13:00 ---neman pojma kako se zove ta osovina ali mi serviser kaze da ima glupe dimenzije i da mi nemoze nac prjenos za lunu ni naprid ni nazad
--- Kraj citata ---
reci serviseru da je gluplji od tih dimenzija i nek dođe na mojskuter.com forum.
sve što paše na lunu se da naći ovdje na forumu
luna500rr:
slab san na tom podrucju i nerazumin triba li se to u lune minjat, mojoj kunplug ne proklizava ni remen ni nista a seronja mi rece da to nevalja i jos da to nema nigdi kupit
ja to ranami necu minjat dok god mi se ne ukaze kakav problem
PROOF:
nikad ne vjeruj serviseru :) :)
vjeruj "iskusnijim" ljudima na ovom forumu(ne mislim na sebe jer nemam nikakvog iskustva,osim sa svojim roxom koji je banana jer ga neznam slozit hehehe)....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju