Tehnički kutak > Tuning skutera

lunasaki pitanje u vezi snage

(1/4) > >>

animatrix:
palo mi napamet dok sam gledao temu sa mjerenjem snage onih auspuha... Ako original minarelli ima 4.8ks a moj kinez 3.5, i sad recimo sa zx-om ce imati 6ks, hoce onda kinez imati 1ks vise ili 2.5ks vise? isto me pitanje muci u vezi kitova... ako neki kit recimo pise da sa odredjenim setupom daje 9ks, jel to vrijedi i za kineza ili samo za cistokrvne? da nekako drugacije jos postavim pitanje, kad bih stao pored aeroxa, i da imamo isti auspuh, iste rolice, isti prijenos na serijskom cilindru. Hoce li ici jednako?

R@kija:

--- Citat: animatrix - 22 Veljača, 2009, 22:35:34 ---palo mi napamet dok sam gledao temu sa mjerenjem snage onih auspuha... Ako original minarelli ima 4.8ks a moj kinez 3.5, i sad recimo sa zx-om ce imati 6ks, hoce onda kinez imati 1ks vise ili 2.5ks vise? isto me pitanje muci u vezi kitova... ako neki kit recimo pise da sa odredjenim setupom daje 9ks, jel to vrijedi i za kineza ili samo za cistokrvne? da nekako drugacije jos postavim pitanje, kad bih stao pored aeroxa, i da imamo isti auspuh, iste rolice, isti prijenos na serijskom cilindru. Hoce li ici jednako?
--- Kraj citata ---
mislim da je to nemoguce jer je aerox napravljen od mnogo mnogo kvalitetnijih djelova i jos je vodeno hladenje...napro bi te u bilo kojem pogledu...mozda da imas i kit bi te dobio

animatrix:
normalno da je LC brzi, ali ako ti imas kakav base kit na njemu sa kakvim karbom, znaci da jedino sto ostaje kinesko je radilica i blok motora koji ne igra ulogu, a po toj logici to bi trebalo ici podjednako... jeblo.. nista dok se ne proba

R@kija:

--- Citat: animatrix - 22 Veljača, 2009, 23:12:25 ---normalno da je LC brzi, ali ako ti imas kakav base kit na njemu sa kakvim karbom, znaci da jedino sto ostaje kinesko je radilica i blok motora koji ne igra ulogu, a po toj logici to bi trebalo ici podjednako... jeblo.. nista dok se ne proba

--- Kraj citata ---
kak blok i radilica,ajd da ti stavis i vario...al tu je kuplung i zvono nikakve kvalitete i kratka skroz getriba...da imas karb 17.5,lc getribu,neos il jog termo gruppu,npr zx,multivar...onda bi se mogli ti i ful seriala rox nac negdi

Drnda:
sa njegovim ser. ac prijenosom bi mu malo pobjegao u startu, ali vec poslije bi te on sustigao i dobio, moj tgb je do nekih 50 isti sa novim runnerom... :frajer:
ima prejeben start, lagano na zadnji hoce.. a sve je serijala, pogodjeno je sve na njemu izgleda..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju