Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ako nešto stavrno želiš to ćeš i napravit! ništa nije nemoguće! kako je lik iz pule u vw lupo uguro 2 mašine V6! Ima na VW club croatia projekt!
hehe,u travnju 18 god ma odma hocu neku zvjerku za pocetak...kasnije bih volio imat vr6 bi turbo...u autima sam vec dosta godina,motorima malo manje...pa kontam uzet 3 gti 2.0 16v i sa 150 ks napravit lagani tuning tipa spuha,filtera,obrada glave...svaki savjet dobrodosao
velika je zajebancija to ubacivanje. triba nove nosace i cilu instalaciju pribacivat. a i problem ti je to i kad sve to pribacis moci ces voziti do sljedeceg tehnickog jer je 2.0 20v petak (5 cilindara) a taj tvoj sa 4. uglavnom velika zajebancija nizasto.
zanima me zna li itko di se imaju kupit sporstke opruge za fiat punto 1.7 td.....opruge su mi sada tvornicke a amortizeri su sachs sport touring.hvala
a prednje 14 LOL
tek kad stavis felge mozes znat tocno i izmjerit razliko do blatobrana a evo ti jedan site koji bi ti mogao pomoci da dobije razliku odtupanja sa 14 na 16 cola pa probaj skontat i tako http://www.crotuners.com/idg/idg.html