Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
koliko najviše skuter može prijeći kilometara bez stajanja(nije rijeć o genericu)i koliko brzo može ići skuter da se mašina od 50 ccm nabrije do jaja....
Citat: generic - 16 Veljača, 2007, 18:57:37koliko najviše skuter može prijeći kilometara bez stajanja(nije rijeć o genericu)i koliko brzo može ići skuter da se mašina od 50 ccm nabrije do jaja....50 ccm do jaja nabrijan moze povuci ja mislim oko nekih 150 km/h (70 ccm kit)Bez stajanja, vodeno hladjenje, normalne voznje moze, trebao bi moci preko 1 000 km, uostalom trebao bi bez problema ici sve dok se karike ne potrose... (ali ide dok ima "juhe", tada moras stati)Pregrijavat se nebi trebao...
da al mislim na zračno hlađenje,i da mu je sustav zračnog hlađenja
čovjek je išao 200 km/h,pa to su nebuloze,kaj imao pomoć od boga ili....to mi uopće nije jasno mora da se spuštao niz brdo di je bio sam pa ti na biciklu nemaš ravnoteže pri brzini od 74 km/h jer sam to doživio a tek dvjesto..........to mi nije nikako jasno...
Citat: generic - 18 Veljača, 2007, 17:48:26čovjek je išao 200 km/h,pa to su nebuloze,kaj imao pomoć od boga ili....to mi uopće nije jasno mora da se spuštao niz brdo di je bio sam pa ti na biciklu nemaš ravnoteže pri brzini od 74 km/h jer sam to doživio a tek dvjesto..........to mi nije nikako jasno...Ima filmic na youtubeu, likovi se spustaju niz neku planinu, lici mi na vulkan... Jednom liku se rasula konstrukcija bicikla na brzini oko 150 km/h (nisam ziher koja je bila brzina ali je tu negdje)