Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji mi kit treba da stignem 125-icu
Po?etnik:
jeeeee ... eo neer se slozio sa mnom... nije moguce.. osim ak ne misli da sam skroz u krivu :icon_biggrin:
Drnda:
imamo jos jednog kralja... pa jbt. jesam napisao u onome postu sto sve treba imati .. pa je pocetnik ono sve rekao ok i onda nadopisao potrebne gluposti za stelanje :laughing6: :laughing6: :laughing6:
gledaj nexus ima oko 160 kg sigurno a gp1 ima oko 110, vidis da je zbog toga nexus tromiji i sporiji sa istom snagom...
charnel:
--- Citat: perica_46 - 21 Veljača, 2009, 18:48:15 ---neznam bas da bi ga dobio sa replikom... mora bit jos popratnih dijelova!! i to dosta...
--- Kraj citata ---
naravno da ne bi da stavi samo repliku i sve ostavi serijsko :laughing6:
dino gp1:
--- Citat: perica_46 - 21 Veljača, 2009, 18:48:15 ---neznam bas da bi ga dobio sa replikom... mora bit jos popratnih dijelova!! i to dosta...
--- Kraj citata ---
???
Pa nisam niti napisao da stavi samo kit...
--- Citat: dino gp1 - 21 Veljača, 2009, 00:51:20 ---Kupi mhr replica kit, onaj leovince spuh za gp1, karb 19 i ako imaš viška love radilicu i kvačilo...
--- Kraj citata ---
uz ove dijelove još multivar 2000 i pereš nexusa 125 :icon_biggrin:
Crazy Kuree:
Ja sam dero beverly 250ccm do 80 km/h budem meter ispred njega tj u startu dobijem taj meter i tak držim do 80 a bio gus kit i shot uz sve ostale dijelove a od 80 on ode :redface: tak da s setupom koji renato napiso jedeš ga u ubrzanju samo tak a i imat ćeš malo veću krajnju od njega
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju