Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji mi kit treba da stignem 125-icu

<< < (6/9) > >>

doritos:
dajte covjeka ne zajbavajte bezveze vi svi neki kuleri i frejercine sve kao znate :angry7:

Lega base kit polini sport- malossi sport malcice sturpijani, vario, spuh mhr replica, imas serijski na derbiu frgu 17.5 i prenos sa duzom getom ustelati do ibera i nemsa frke za race sa tim nexus-ku klux klan itd :laughing1:

Provjereno :icon_thumright:

area mf:
top trofi 70 funky ili zx 17,5 karb i top radilica

dino gp1:

--- Citat: area mf - 22 Veljača, 2009, 16:53:46 ---top trofi 70 funky ili zx 17,5 karb i top radilica

--- Kraj citata ---

Nema tih spuhova za gp1 racing!

Po?etnik:
mislim da cak i radilica nije potrebna za taj base setup... meni je na malossi gus isla serijska bez problema...samo lezaje promijenit

Kenny:

--- Citat: doritos - 22 Veljača, 2009, 16:35:13 ---dajte covjeka ne zajbavajte bezveze vi svi neki kuleri i frejercine sve kao znate :angry7:

Lega base kit polini sport- malossi sport malcice sturpijani, vario, spuh mhr replica, imas serijski na derbiu frgu 17.5 i prenos sa duzom getom ustelati do ibera i nemsa frke za race sa tim nexus-ku klux klan itd :laughing1:

Provjereno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

slazem se da base kit uz karb , auspuh , i dobro sređenim i uštelanim prijenosom pere 125 4T

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju