Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji mi kit treba da stignem 125-icu

<< < (4/9) > >>

renato-25:

--- Citat: Početnik - 21 Veljača, 2009, 14:10:53 ---ma da ne trebas se previse ni trudit da ga izujes. ti si 2t on 4t masina ti radi duplo brze... kad supis neki suplji auspuh i slabiji midrace kit, dellorto 19 to je vec to... uzeto u obzir stimanje karba i prijenosa sto ne bi trebo bit problem

--- Kraj citata ---
nexus ti je upola tezi od gp1 i zbog toga nemozes usporedjivati njegovih 16 ks sa 16 ks koje bi gp1 mogao imati. 2t radi na visim okretajima, ima rezonanciju, laksi je i normalno da ce ici bolje.. dovoljna mu je MHR rReplica za to.
znaci setup slozi
MHR Replica
karb 19
delta
multivar
spuh koji ima za nju... i potrebne stvari za stelanje.. ici ce ti dosta bolje nego nexus, a ako nebudes imao dobru krajnju kupi u 3alfa3 duzi prijenos i imas ga u ubrzanju i u krajnjoj...

Po?etnik:

--- Citat: renato-25 - 21 Veljača, 2009, 14:17:17 ---nexus ti je upola tezi od gp1 i zbog toga nemozes usporedjivati njegovih 16 ks sa 16 ks koje bi gp1 mogao imati. 2t radi na visim okretajima, ima rezonanciju, laksi je i normalno da ce ici bolje.. dovoljna mu je MHR rReplica za to.
znaci setup slozi
MHR Replica
karb 19
delta
multivar
spuh koji ima za nju... i potrebne stvari za stelanje.. ici ce ti dosta bolje nego nexus, a ako nebudes imao dobru krajnju kupi u 3alfa3 duzi prijenos i imas ga u ubrzanju i u krajnjoj...

--- Kraj citata ---

ja bi isto ovako napravio... tu ces jos trebati set dizni recimo 80-90, oprugice  kvacila, i rolice nekoliko paketica... za centralni neznam jer neznam kaki je tvoj, ali ako je dovoljno tvrd (kao na runneru) moze ostat serijski

vpucko:
de dajte pocetniku neku kul titulu covjek ju je zasluzio

ahahahahahahahhahahahahaha boze moj!!!

neer:
ja bi isto ovako napravio... tu ces jos trebati set dizni recimo 80-90, oprugice  kvacila, i rolice nekoliko paketica... za centralni neznam jer neznam kaki je tvoj, ali ako je dovoljno tvrd (kao na runneru) moze ostat serijski

:toothy12: :toothy12: :toothy12:     eto pocetnik objasnio sve
moze lock  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

perica_46:

--- Citat: dino gp1 - 21 Veljača, 2009, 09:30:07 ---A sa mhr replicom bi mislim bio bolji u ubrzanju i u krajnjoj... tom nexusu 125 je krajnja brzina 105 km/h :)

--- Kraj citata ---
neznam bas da bi ga dobio sa replikom... mora bit jos popratnih dijelova!! i to dosta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju