Tehnički kutak > Tuning skutera

polini corsa-preformanse

<< < (8/21) > >>

3alfa3:

--- Citat: dino gp1 - 21 Veljača, 2009, 13:43:48 ---I kako ide naspram tvom nrg-u?

--- Kraj citata ---

Isto je to meni sve. Corsa, Alu ili replika

R@kija:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 12:40:56 ---Polini alu je skoro isti kit ko i corsa. Kakvih 15 konja.... Pa da stavis na skut Polini Evolution kit i spuh mozes ocekivat toliko ako ne stelas skuter kako treba. A uz malo "srece" niti toliko.

Rakitje00, koliko zelis imat konja na kotacu? Kad to kazes, onda cu ti reci odprilike kaj sve trebas

--- Kraj citata ---
jel bi se dalo kojih 12-13 ks izvuc

3alfa3:
12-13 konja bi mogao sa recimo due+ izvuci ili TPR ako bi htio alu kit. Sa fino ustelanim TPRom bi i vise mogao

Opcenito, svaki "konj" kojeg dobijes na 70ccm nakon nekih 11-12 konja jako utjece na trajnost. Ako se mislis vozit, onda ne idi preko slabijeg midracea, a ako se samo propeljas tu i tamo, onda je samo pitanje koliko zelis novaca ulozit.

Koliko km bi godisnje prelazio?

R@kija:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 15:45:37 ---12-13 konja bi mogao sa recimo due+ izvuci ili TPR ako bi htio alu kit. Sa fino ustelanim TPRom bi i vise mogao

Opcenito, svaki "konj" kojeg dobijes na 70ccm nakon nekih 11-12 konja jako utjece na trajnost. Ako se mislis vozit, onda ne idi preko slabijeg midracea, a ako se samo propeljas tu i tamo, onda je samo pitanje koliko zelis novaca ulozit.

Koliko km bi godisnje prelazio?

--- Kraj citata ---
gle nemora on imat niti 12-13 ks...10-12 bis e dalo nekak valjda sa forraceom2...nebi ja da mi zariba nakon mjesec dana i da ga bacim...

oko 5000km godisnje

3alfa3:

--- Citat: rakitje00 - 21 Veljača, 2009, 15:51:01 ---gle nemora on imat niti 12-13 ks...10-12 bis e dalo nekak valjda sa forraceom2...nebi ja da mi zariba nakon mjesec dana i da ga bacim...

oko 5000km godisnje

--- Kraj citata ---

5000km po sezoni....

Ja bi TPR na tvom mjestu stavio sa Yasuni C16. To bi moralo trajati jer je spuh malo "slabiji" nego sto bi TPR trebao, a jos i dalje dovoljno jak.
Svakako radilicu postenu na to jer pricamo o 12500+ okr

Ili jos bolje... Ako mozes, nabavi Metrakit SP2 koji je odlican kit sa kvalitetnim klipom i nema djeljeni ispuh koji jede kariku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju