Tehnički kutak > Tuning skutera
polini corsa-preformanse
DvdAerox:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 13:25:54 ---Po performansama je isti.
Polini Alu je jaci base/slabiji midrace kit.
Polini zapravo nema pravi midrace kit. Barem ne onaj koji bi razvijao 15-tak konja. Imaju samo EVO koji je high end i koji je odlican cilindar koji cak i traje
--- Kraj citata ---
nije istina.... pogledaj si malo polini kataloge ili idi po stranim forumima i informiraj se malo....
za evo se slazem, po mom je najbolji high end, steta samo sta se team vise dokazao...
3alfa3:
--- Citat: DvdAerox - 21 Veljača, 2009, 13:32:39 ---nije istina.... pogledaj si malo polini kataloge ili idi po stranim forumima i informiraj se malo....
--- Kraj citata ---
Jesi ga vozio? Ja jesam.
I uzeo bi ga prije nego corsu jer je alu. Ali da je jaci od corse (koju sam isto tako vozio) nije. Ili barem ne osjetno. A radilo se o istom skuteru sa istim spuhom, karbom...
DvdAerox:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 13:34:47 ---Jesi ga vozio? Ja jesam.
I uzeo bi ga prije nego corsu jer je alu. Ali da je jaci od corse (koju sam isto tako vozio) nije. Ili barem ne osjetno. A radilo se o istom skuteru sa istim spuhom, karbom...
--- Kraj citata ---
znaci alu jedna karika nije jaci od gize sa 2? :laughing7: jako si ga dobro ustimo.....
dino gp1:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 13:34:47 ---Jesi ga vozio? Ja jesam.
--- Kraj citata ---
I kako ide naspram tvom nrg-u?
3alfa3:
--- Citat: DvdAerox - 21 Veljača, 2009, 13:41:20 ---
znaci alu jedna karika nije jaci od gize sa 2? :laughing7: jako si ga dobro ustimo.....
--- Kraj citata ---
Nisam ga ja stelo.
OK, da li onda vjerujes poliniju? Ako da, evo pa citaj... Oni kazu da je SLABIJI OD CORSE i da se manje vrti. Valjda oni znaju (kad ga vec proizvode)
Kazu da se alu vrti na 10700 i ima do 11,4 konja, a Corsa 11500 okretaja i do 12,2 konja
ALU:
http://it.catalogo.polini.it/catalogo/en/risultato.php?op=po&id=161
Corsa:
http://it.catalogo.polini.it/catalogo/it/risultato.php?op=po&id=159
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju