Tehnički kutak > Tuning skutera
polini corsa-preformanse
R@kija:
zanima me kakve su preformanse od polini corse pia lc,kak je cilindar alu ili gus,kolku snagu bi razvijo sa gianlli reversom...il bi bilo bolje sa polini forrace 2 spuhom...
i kaj velite na setup:da se promjeni sta:briem da bi iso ko lud s ovakvim setupom
malossi mhr hpc
novi lezajevi radilice c4
malossi multivar
hebo kevlar
delta
polini corsa
reverse ili forrace2...
mozda primar jos
3alfa3:
To je gus kit vrlo slican po karakteristikama kao i MHR replica koja je alu, a forrace je bas radjen za njega
dino_sk:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Veljača, 2009, 17:04:28 ---To je gus kit vrlo slican po karakteristikama kao i MHR replica koja je alu, a forrace je bas radjen za njega
--- Kraj citata ---
slican je corsi kad je hac naturpija :laughing3: :laughing3: :laughing7:
R@kija:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Veljača, 2009, 17:04:28 ---To je gus kit vrlo slican po karakteristikama kao i MHR replica koja je alu, a forrace je bas radjen za njega
--- Kraj citata ---
to je mid race kit il...ma jbt ne svida mi se zvuk forracea...samo prducka debilno...a gianelli je preslab za njega,a???
3alfa3:
--- Citat: rakitje00 - 20 Veljača, 2009, 17:08:55 ---to je mid race kit il...ma jbt ne svida mi se zvuk forracea...samo prducka debilno...a gianelli je preslab za njega,a???
--- Kraj citata ---
Po karakteristikama spuha (ne zvuk) je forrace najbolji za corsu jer je za nju i radjen. Kao sto je i Nardo/Shot radjen za due+.
Corsa je slabi midrace, ali je od gusa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju