Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
šiščani se nalaze sa docom na petrolovoj benzinskoj u gorici u 12 tak da smo u pol 1 ispred avenue mall-akoliko znam vi ostali se nalazite u prečkom u 12 pa dolazite po nas tomma jel dolazis ispred mall-a ili ??
Ovo kaj ste danas napravili je fakat debilno.Kak vam je palo na pamet da idete na autoput od rotora do jankomira a ja i tomma imamo 50cc.I jos ja uvjeren da cete skrenut za lucko i ic preko rakitja do baumaxa i zato smo tomma i ja krenuli za vama.I ajde ja sam bio zadnji pa sam se toga sjetio pa sam skrenuo za lucko i sva sreca pa me zvao stari na pol puta da dodjem doma pa sam se okrenuo i vratio nazad.A to kaj ste sjebali tommu je najgore ispalo.On vas je pratio a vi se ganjate ko kreteni po autoputu preko motela plitvice i ostavite tommu kilometrima iza umjesto da se vozite oko njega i cuvate ga i on nezna kam treba skrenut i fula skretanje zagreb zapad i ode do zapresica i jos ga je murja skoro zaustavila na autoputu.Sve u svemu necu nikog osobno okrivljavat za to da se ide autoputom al to je jako neodgovorno od vas i ja cu dobro razmislit prije nego cu se ic sljedeci put s vama vozit.