evo moja preporuka pištolja za šerafanje!
kvalitetan a nije skup (oko 300 kuna)
Einhell DSS 260/2
E toga sam ja uzeo u Pevecu, deklariran na max. 312Nm, ima 4 torque set-upa, treba crijevo od 10mm unutrašnjeg prečnika za max. iskoristivost. Na vanjskoj deklaraciji piše da treba protok ca.115L @ 6,3bar max., taman malo manje nego je moja boca 50l deklarirana.
Netko je spomenuo LUX, rekao mi lik u Pevecu da je sranje, da su imali reklamacije, a da Einhell kao nitko nije reklamirao.
Šta robert i ti imaš taj Einhell? Daj mi reci ono ulje, piše da svaki put prije upotrebe treba par kapi u njega...Jel to kapneš dole u ulaz za zrak?
Drago mi je da si zadovoljan i da sve odvrtava, što znači da ću i ja biti... nadam se
I sad... Ako je matica na variomatu i zvonu stegnuta (barem bi tako trebalo biti) na nekih 4,5-5 kgm (45-50Nm), jel bi ovakav pistolj mogao odvrnut maticu koja je stegnuta na 15kgm (150Nm)?
Tj. na koliko je deklariran?
Jel ko probao?
Evo gore sam ti napisao. Nisam pitao za Einhell, ali sam vidio da LUX ima još jedan, deklariran na 1000Nm, ali hebiga, za to ti treba i boca i stoj malo jači ko misliš rokat po kamionima i glavčinama
@alfa: Vezano za ono ulje, ja sam ga dobio sa kompresorom u bočici, samo ga treba uliti... Inače u uputstvima piše da se mogu koristiti tri vrste za moj:
sinteza - 500h rada
sintetičko - 300h (ja sam dobio valjda to u bočici SAE 5W50)
mineralno (SAE 15 W40) - 100h
Znači, do crvene točke napuniš, ne treba preko?!