ja sna kupia komplet taj alat sa ispuhivanjen pumpanjen pituravanjen i odvidavanjen
kompresor san platia oko 1300kn,neznan tocno koja je marka,al niije iz peveca nego brodomerkur..na dobia sna jos 10 posto popusta jer je bila poveca cifra:D
50 litara je 8 bara puni i protok mu je ja mislin oko 210-220l min..crijevo sna uzea isto luxovo od 5 metara,cijena mu je oko 70ak kuna i pistolj taj luxov od 480kn,ispihivac zraka san platia oko 50ak kuna,onaj za pumpat gume isto tako neka slicna cifrra..
e sad..pistolj za kompresor,s njin san vise nego zadovoljan,pogotovo za tu cifru,odvidaje doslovno svei traje vec dosta s konstantnon upotrebon..ispuhivac zraka i onaj za pumpanje isto prezadovoljan, crijevo je isto ok,cini mi se da dopusta pritisak od oko 20bara(nisna siguran)
e,ali kompresor ko kompresor ti je koliko para toliko muzike,ovi moj je da je 50 litara,al opet,slab mu je protok i jako sporo puni,al ima snage(iako mi se u nekoliko navrata dogodilo da nesto ne mogu odvidat snjin i ovin gore navedenin pistoljen,dok recimo sa maticama na radilici kumplugu deklo i slicno nisna NIKAD ims problema i ostalin vidama,al te probleme san ima kod nekih glavcina i skidanja zadnjih felgi,posli kad bi to isa rucno obavit,trebala bi mi poluga od 2 metra koliko je zapeklo:D i recimo zadnji put kad san skida glavcinu sa spa nisna moga sa svojin kompresoron i pistoljen i jos jeni sna moga ni blokirat pa nisna moga ni rucno,odnia san u piaggio servis i sa mojin pistoljen i njihovin kompresoron bez problema odvida..sta znaci da je kompresor s 8 bara ipak slab za bas SVE odvidat,al sta se tice pistolja best buy je i ima godinu dana garancije,a s kompresoorn san isto zadovoljan i kod pituravanja i ispuhivanja i sve to iako bih tia da je bar malo jaci,al onda to sve dolazi do ogromen cifre i neisplativo osim za profesionalnu upotrebu
mene je ovako izaslo sva tri pistolja s crijevom oko 700kn(malo manje) i kompresor s popuston 1100 i nesto kuna..a razlika izmedju kompresora od 25litara i ovog mog od 50 litara je u zaprmenini,sta znaci,da ces npr s ovin od 25 litara uspit odvidat jednu vidu i ostat bez pritiska i onda cekat da napuni da mos drugu vidu odvidat(a sporo puni)
, dok s mojin ces uspit odvidat npr 2 vide i onda cekat da napuni
ovo sa 2 vide je bia cisti primjer,sve ovisi..mozes s jednin punjenjen odivdat i 50 vida,a mozda ne uspijes ni 2..
ako te ne nervira cekanje i ako ti nije za profi i to,onda slobodon uzmi taj od 25 litara,neznan kako in se krecu cijene,al posto je meni trebalo i za pituravanje,ja sna uzea ovi od 50 litara i dosta mi je..i jos nesto trebat ces i komptresor nastelat kad ga kupis ko skuter
mene je izaslo oko 1800kn,al s tin kompresoron od 25 litara ti bi moga doc do nekih 1200-1300kn,al na pistolju i ovom alatu nme stedi,uzmi taj komplet ko i ja izac ce te 700kn i svake kune vrijedi,a za kompresor sam odluci..
asti sta sna se raspisa,neznan kome se da sve citat