Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (55/76) > >>

SixPack:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Rujan, 2012, 16:47:02 ---pistolje je preslab. 50 litara na 8 bara mora svaki seraf odserafit.

--- Kraj citata ---

U manualu piše da bi kompresor trebao biti min.r 2,2 kW i 250L/min.
Pištolj najbolje radi sa crijevom 10mm, ovo plavo u Pevecu šta sam kupio je 9mm... Max. veličina navoja je M14...
Ključ radi na max 6,3bara izlaznog tlaka, ne 8... Čuj, moment zatezanja na autu je između 100-130Nm (ovisi koje auto) tak da bi to trebalo ići dole, osim ko nije ruzina tolko uhvatila i još ko je netko nategao ko konj pa napravio sranje...  :dontknow:
Ja sam neke navojnike od bloka motora za skinuti morao nositi kod tokara i za ga skinuti je uništio cijeli gornji navoj "vide"+oštetio mi navoj u bloku, pa moš mislit kolko je "zapeklo" + ako je netko zavrnuo ko konj pa dobiješ to što dobiješ  :dontknow:

duje87:
palo mi je napamet malo servisirat kompresor, i sta vise diran, g#vn% vise smrdi :)

dosad san samo liva ulje unutra sta god bi se naslo pri ruci, samo da ne radi na suvo, sad san odlucia ispistit ulje i nalit komplet novo, al nigdi nac koliko ulja ide u njega?
izvuka san iz njega oko po litre malo manje, a pitanje koliko je tvornicki

procita san komplet uputstva nigdi nac koliko ulja ide, al san nasa da bi svako malo tribalo cistit usisni kolektor, koji san danas prvi put rastavia i unutra ke raspadnuta piturana spuzva, di to nabavit?
 kompresor je 50litreni marka air force jedan cilindar. jedino sta san nasa u uputstvima je servisna podrska pa mi se sve cini da cu servis morat zvat:)

robert:

--- Citat: duje87 - 07 Travanj, 2013, 20:22:37 ---palo mi je napamet malo servisirat kompresor, i sta vise diran, g#vn% vise smrdi :)

dosad san samo liva ulje unutra sta god bi se naslo pri ruci, samo da ne radi na suvo, sad san odlucia ispistit ulje i nalit komplet novo, al nigdi nac koliko ulja ide u njega?
izvuka san iz njega oko po litre malo manje, a pitanje koliko je tvornicki

procita san komplet uputstva nigdi nac koliko ulja ide, al san nasa da bi svako malo tribalo cistit usisni kolektor, koji san danas prvi put rastavia i unutra ke raspadnuta piturana spuzva, di to nabavit?
 kompresor je 50litreni marka air force jedan cilindar. jedino sta san nasa u uputstvima je servisna podrska pa mi se sve cini da cu servis morat zvat:)

--- Kraj citata ---
sveti duje sj#bo kompresor! pitaj američko ministarstvo obrane! možda oni znaju koje ulje i koliko troši njihov air force!
uzmi malossi red sunđer! tako sam i ja popravio filter zraka na frezi

zekozna:
Uzmi filter zraka za napu, izreži ga u traku i srolaj umjesto te spužve...
Na bloku kompresora bi ti trebalo biti stakalce sa crvenom točkicom u sredini, ta točkica je najniža razina ulja.
Ako ti je još šta nejasno, pitaj ali pitanja poprati slikama da ti mogu preciznije odgovoriti...

3alfa3:
Mislim da je u ovoj temi slika mog kompresora, pa ako je isti - skoro litra ide.

Sent from my HTC One X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju