Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
pralas:
trebas bolji pistolj,a takvi pistolji su oko 1500 kn
smart bbb:
ja imam mecafer pištolju iz brico storea 300kn i bez problema odšerafi maticu sa kombija i auta,kupi jači kompresor sa što večim protokom zraka
SixPack:
--- Citat: dgeceg - 18 Rujan, 2012, 19:45:35 ---imam doma navedeni kompresor iz bricestore-a 50 l, 225 l/min, 2ks, i nije baš nešto, dns mi je frend donio pištolj za otšarafljivanje koji košta u dučanu 500 kn, pištolj može zašarafiti na 33 kile, bar tak piše xD i nemože otšarafiti šaraf na autu na felgama, neki otšarafi, neki ne, pa kak to? kaj je kompresor pre slab ili pištolj? koristili smo ono plavo crijevo 10 mm, ako se netko kuži u to neka napiše kaj bi trebalo promijeniti, jer pištolj mi treba, al očito neču moč s ovim radit
--- Kraj citata ---
Imam doma isto :icon_biggrin: ne znam za šarafe na autu, nisam probavao još... Za motore radi svoj posao odlično, a za to mi uglavnom i treba i super sam zadovoljan (za sad :toothy12: ) :icon_thumright:
Ja imam pištolj od Einhella 330Nm+plavo crijevo od 10 i taj kompresor je prema specifikacijama jednu mrvu preslab za njega, tak da ti neće dati max. kolko bi mogao. Za aute, kamione i sl. ti treba onaj snage odvrtanja od 1000Nm, nemam pojma kolko dođe (pun pakrac), al za taj pištolj ti treba i popriličan kompresor... potraži malo po netu, einhell,lux i slično pa vidi specifikacije kolko traže minimum za kompresor, uglavnom, nisu male cifre :icon_thumright:
U biti, za izvući max. iz tog od 3xy Nm trebao bi ti jači kompresor i veći promjer crijeva, ne sjećam se ali preporuka je čini mi se 12mm, sam ga nema nigdje za kupiti... :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: dgeceg - 18 Rujan, 2012, 19:45:35 ---imam doma navedeni kompresor iz bricestore-a 50 l, 225 l/min, 2ks, i nije baš nešto, dns mi je frend donio pištolj za otšarafljivanje koji košta u dučanu 500 kn, pištolj može zašarafiti na 33 kile, bar tak piše xD i nemože otšarafiti šaraf na autu na felgama, neki otšarafi, neki ne, pa kak to? kaj je kompresor pre slab ili pištolj? koristili smo ono plavo crijevo 10 mm, ako se netko kuži u to neka napiše kaj bi trebalo promijeniti, jer pištolj mi treba, al očito neču moč s ovim radit
--- Kraj citata ---
pistolje je preslab. 50 litara na 8 bara mora svaki seraf odserafit.
zekozna:
Veliku ulogu ima promjer spojnica na crijevu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju