Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (47/76) > >>

3alfa3:
meni je pocelo pustat crijevo (pevecovo) na tom kuplungu gdje se stavlja pistolj. Rastavio sam ga, omotao navoj sa 3-4 kruga teflon trake i sastavio. Ne pusta uopce.

SixPack:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Svibanj, 2012, 17:00:28 ---meni je pocelo pustat crijevo (pevecovo) na tom kuplungu gdje se stavlja pistolj. Rastavio sam ga, omotao navoj sa 3-4 kruga teflon trake i sastavio. Ne pusta uopce.

--- Kraj citata ---

Da vidiš, meni je teflonska traka bila na navoju tog prikljuička kad sam kupio gun i trebao sam sa tim zavrnuti, a ja budala odvrnuo i bacio, mislio sam kao nema potrebe  :BangHead:

SixPack:
A daj mi reci kako ispuštaš zrak kad si gotov za danas, na špricu za propuhivanje dok ne padne tlak ili lagano odvrneš dole ventil na boci pa nek curi polako...  :icon_scratch:

3alfa3:

--- Citat: SixPack - 19 Svibanj, 2012, 17:23:09 ---Da vidiš, meni je teflonska traka bila na navoju tog prikljuička kad sam kupio gun i trebao sam sa tim zavrnuti, a ja budala odvrnuo i bacio, mislio sam kao nema potrebe  :BangHead:

--- Kraj citata ---

Teflon traka kosta par kuna pa ju kupi

--- Citat: SixPack - 19 Svibanj, 2012, 17:38:04 ---A daj mi reci kako ispuštaš zrak kad si gotov za danas, na špricu za propuhivanje dok ne padne tlak ili lagano odvrneš dole ventil na boci pa nek curi polako...  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ne ispustam tlak. Samo preko pipe zatvorim dotok u crijevo i njega ispraznim.
Svaki tjedan (odprilike nakon 30tak minuta rada motora) ispustim na ventilu (pipa koju sam stavio umjesto serijskog - vidis gore na ovoj stranici) pustim zrak na 2-3 sekunde da iscuri kondenzat.

SixPack:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Svibanj, 2012, 18:03:34 ---Ne ispustam tlak. Samo preko pipe zatvorim dotok u crijevo i njega ispraznim.
Svaki tjedan (odprilike nakon 30tak minuta rada motora) ispustim na ventilu (pipa koju sam stavio umjesto serijskog - vidis gore na ovoj stranici) pustim zrak na 2-3 sekunde da iscuri kondenzat.

--- Kraj citata ---

Rijetko koristim kompresor, pa kad završim, otvorim ventil na boci nek sve izađe i iscuri kondezat ko ga ima... glupo mi je da bude cijelo vrijeme pod tlakom ako ga neću bar tjedan dva koristit  :dontknow:

Mogu ti reći, super sam zadovoljan sa Einhellovim pištoljem, lijepo odvrne, nema šta, jedino ću morat vidit jel postoji gedora 34 za veliku maticu kvačila da i nju sprdim u dve sekunde :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju