Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (5/76) > >>

3alfa3:
Ma gle, nije problem u nabavci jer nisu neki novci, nego u isplativosti nakon kupnje. Jednostavno to vidim kao promasenu investiciju.

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Veljača, 2009, 01:16:46 ---Ma gle, nije problem u nabavci jer nisu neki novci, nego u isplativosti nakon kupnje. Jednostavno to vidim kao promasenu investiciju.

--- Kraj citata ---

Čuj, moj radi već 10 godina i koštal je isto oko 600-700 kuna  :laughing9: :laughing9:

Nemogu reć da se nije isplatio jer je ajmo reć relativno dovoljno korišten. Radio je sigurno u prosjeku sat vremena mjesečno, što bi bilo 120 sati dosad (minimalno)

black-rox:
Ja imam onaj mali od 25litara iz peveca,morat ću uzet nešto veće,jer me ovaj ubija u pojam non stop fila meni je to premalo,ali ako misliš raditi samo ovo šta si nabrojal biti će ti ok,i oni njihovi pištolji su sasvim dobri,meni frend radi s njim svaki dan pun gas nikakvih problema ja sam kupio od bete ali to previše para sasvim dovoljan ovaj iz peveca :icon_thumright:

180fxr:
ja imam isto iz peveca..neznam bio je oko soma kn..... mislim da je 50 l.....  i lakiranje i sve super s njim....

SixPack:

--- Citat: duje87 - 19 Veljača, 2009, 22:34:17 ---
e,ali kompresor ko kompresor ti je koliko para toliko muzike,ovi moj je da je 50 litara,al opet,slab mu je protok i jako sporo puni,al ima snage(iako mi se u nekoliko navrata dogodilo da nesto ne mogu odvidat snjin i ovin gore navedenin pistoljen,dok recimo sa maticama na radilici kumplugu deklo i slicno nisna NIKAD ims problema i ostalin vidama,al te probleme san ima kod nekih glavcina i skidanja zadnjih felgi,posli kad bi to isa rucno obavit,trebala bi mi poluga od 2 metra koliko je zapeklo:D i recimo zadnji put kad san skida glavcinu sa spa nisna moga sa svojin kompresoron i pistoljen i jos jeni sna moga ni blokirat pa nisna moga ni rucno,odnia san u piaggio servis i sa mojin pistoljen i njihovin kompresoron bez problema odvida..sta znaci da je kompresor s 8 bara ipak slab za bas SVE  odvidat,al sta se tice pistolja best buy je i ima godinu dana garancije,a s kompresoorn san isto zadovoljan i kod pituravanja i ispuhivanja i sve to iako bih tia da je bar malo jaci,al onda to sve dolazi do ogromen cifre i neisplativo osim za profesionalnu upotrebu

--- Kraj citata ---

--- Citat: black-rox - 20 Veljača, 2009, 02:06:19 ---Ja imam onaj mali od 25litara iz peveca,morat ću uzet nešto veće,jer me ovaj ubija u pojam non stop fila meni je to premalo...

--- Kraj citata ---

Daj reci koja je razlika u snazi odvrtavanja između ovog od 25 i 50l? Bitno mi je da je ista snaga, a filanje, neka fila  :icon_biggrin:
Kolko inače čekaš da nafila kod ovog od 25l?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju