Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
sven_vx:
a jesi se raspiso jbt... :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: duje87 - 19 Veljača, 2009, 22:34:17 ---asti sta sna se raspisa,neznan kome se da sve citat :laughing6:
--- Kraj citata ---
Sve sam procitao i sve shvatio. Malo sam i googlao danas oko toga i skuzio da je najbitniji alat, a ne sam kompresor.
Kako bilo, meni to toliko rijetko treba da nema nikakve racunice u tome da ja to kupim. Ajde da sve nabavim za 500 kuna, ali to ne postoji. Ono sto sam gledao bi kostalo 1200 kuna, a to mi je 3x previse
duje87:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Veljača, 2009, 23:09:37 ---Sve sam procitao i sve shvatio. Malo sam i googlao danas oko toga i skuzio da je najbitniji alat, a ne sam kompresor.
Kako bilo, meni to toliko rijetko treba da nema nikakve racunice u tome da ja to kupim. Ajde da sve nabavim za 500 kuna, ali to ne postoji. Ono sto sam gledao bi kostalo 1200 kuna, a to mi je 3x previse
--- Kraj citata ---
a jbg..sve ovisi koji su ti ciljevi..ono za sta san ja uzea taj komplet alat mi se vec nekoliko puta isplatilo u samo godinu dana...ako ces tuc faturete sa strane i radit skutere servise i to..itekako se isplati:)
a ako ti treba za samo s voje potrebe..onda opet ne znna..ovisi koliko imas para na bacanje i volje za igranjen s tin.. :icon_biggrin:
3alfa3:
Samo za po doma. Htio sam biti malo komforniji kod pumpanja guma, ispuhivanja prasine, mozda i odserafit 10-20 matica godisnje tako da (nazalost) nista od svega toga
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Veljača, 2009, 23:29:19 ---Samo za po doma. Htio sam biti malo komforniji kod pumpanja guma, ispuhivanja prasine, mozda i odserafit 10-20 matica godisnje tako da (nazalost) nista od svega toga
--- Kraj citata ---
Isplati se uvijek imati kompresor. Svakih mjesec dana stavi par kuna na stranu i jednog dana si priskrbi takvo nešto jer puno pomaže i nemogu reć da mi je žao kaj ga imam. Pumpanje guma, kad je karb pun blata i ulja lijepo ga očisti, ispuhujem filtere s njim, ako imaš nastavak za špricanje možeš i prelakirat nešto :toothy3: I na kraju, kad spojim pištolj, mogu čak nekaj i odšerafit :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju