Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kompresor zraka - preporuke

<< < (22/76) > >>

duje87:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Rujan, 2011, 21:55:30 --- naravno da ima jbt, ali ti je bitno i imati ujednacen stalni pritisak zraka da mozes farbati dobro

--- Kraj citata ---

piturava se ionako negdi na oko 3 bara,a kompresor ima stelanje izlaznog pritiska i tu se spusti na jedno cca 3 bara,a napuni ga se do kraja do 8 bari ili koliko vec..meni je postelan da puno do 9ipo i kod pituravanja skutera i tih sitnih stvarcica i plastika i nije potriba neka da je jak kompresor,moj od 50 l i 210l min odlicno obavlja svoj posal za to,a i oni od 25 mogu samo triba znat namistit, jedino san danas piturava brod i to s nekon jebeno guston bojon,tj primeron (ima jebene smole u sebi),a sprica mi je 1,5 i to je jedva izlazilo kroz njega,a stavia san sve na max i tribalo mi je 2 sata da pituran kaic od 4 metra,a kompresor od 50l nije sta sekunde radit..sutra ide intonak i boja pa cu vidit malo kako ce s tin ic,nadan se ne ovako ;D

ziloryder:

--- Citat: duje87 - 17 Rujan, 2011, 02:32:14 ---metra,a kompresor od 50l nije sta sekunde radit..sutra ide intonak i boja pa cu vidit malo kako ce s tin ic,nadan se ne ovako ;D

--- Kraj citata ---

Nema sanse da ces intonik moc dobro nanjeti kompresorom, bolje si uzmi valjak i opala nekako mi je to sigurnije, mislim da ce se ovako ljustit :dontknow:

alfist159:
Bila vam je neka akcija kompresora sad u lidlu, 800 kn 25l, al oni uvik imaju onako nešto ok, nije šrot!

Drnda:
preskupo je to.. uz to puno je i veci i zahtijeva odrzavanje, jer je uljni cini mi se...
bolje kupi ovaj obicni i nikakvih problema s njim nema... jedino je onaj iz lidla cini mi se malo jaci, 1.8 ks mislim, dok ovi su vecinom 1.5 ks

Go-Go RUNNER:
taj u lidlu je preskup, za tu lovu ima već 50l

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju