Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
Drnda:
evo bas sam neki dan vidio neki zuti force ili nesto.. mislim da je 100 ili 200 litara, motor ima isto oko 1.5 ks ili tako nesto, puni mislim do 12 bara, uglavnom super kompresor i drzi pritisak bez problema, samo nezz gdje to ima kupiti ni koliko dodje
nisam vidio plocicu da pise obujam, ali rekao bih da je oko 200 l moguce, uglavnom , ima cak i ventilator, znaci ima i snagu dobru za puniti
duje87:
--- Citat: ziloryder - 18 Rujan, 2011, 23:20:00 ---Nema sanse da ces intonik moc dobro nanjeti kompresorom, bolje si uzmi valjak i opala nekako mi je to sigurnije, mislim da ce se ovako ljustit :dontknow:
--- Kraj citata ---
nania intonak, pitura brod i bacia ga u more,brod leti,intonak ne otpada :dontknow: :icon_biggrin:
ziloryder:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Rujan, 2011, 14:33:33 ---evo bas sam neki dan vidio neki zuti force ili nesto.. mislim da je 100 ili 200 litara, motor ima isto oko 1.5 ks ili tako nesto, puni mislim do 12 bara, uglavnom super kompresor i drzi pritisak bez problema, samo nezz gdje to ima kupiti ni koliko dodje
nisam vidio plocicu da pise obujam, ali rekao bih da je oko 200 l moguce, uglavnom , ima cak i ventilator, znaci ima i snagu dobru za puniti
--- Kraj citata ---
Da nije FORCH ako je to je super marka :icon_thumright:
Drnda:
nemam pojma pogledati cu, ali sumnjam da je forch
inace, ima tamo i onih od oko 1000 l ili koliko je vec, dimenzije su sirina oko metar, duzina oko 2 ipo sigurno i visina oko 1.80 m
uglavnom puni do 12 bara u sekundi i nikad ga ispraznit
a uz njega par od oko 500 pomocnih :toothy12: :toothy12:
doritos:
U baumaxu od 50lt, 2ks, ganacija 1god. 899kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju