Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: HPexpress  (Posjeta: 5094 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline fatal1ty

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • MojSpuh: CRC tokar sebankovič tuned
HPexpress
« : 18 Veljača, 2009, 12:17:18 »
j#bo im bog mater,da im j#bo...kad moram tak počet temu.Banda prokleta je sad nabila neke cijene,u zadnjih mjesec dana sam nadavao 400kn sam za poštarine.Prije su cijene bile prihvatljive ajmo reć,i sad najedanput počeli divljat s cijenama.

Jutros mi došao od neera paket,nije mi se dalo dić,sad uzmem ceduljicu da popodne odem po njega kad piše 318.35kn,otkupnina dođe na 250kn,znači poštarina 68,35kn.Paket ak ima 4kile,vrijednost mu je 250kn jel,a došao je pa poslan u subotu i došao danas,znači srijeda,pa računajte 4dana(čak ni ni baš express jelda).Koja je to pi*da materina s time i prek čeg vi šaljete,bio sam u city expressu oni nešt seru da nemogu uzet paket s otkupninom,jedino za firme kao...j#bo im isus mater,mogo sam jest mjesec dana u menzi s tim novcima  :angry5:
~ Cagiva Mito Evolution 94' ~

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Nova Gradiška
Odg: HPexpress
« Odgovori #1 : 18 Veljača, 2009, 18:19:13 »
klasika.......digli su cijene lagano a i vjerovatno su ti ležarinu naplatili,to sad naplačuju ak je paket teži od 4 kg koliko sam skužio pa makar paket ležao samo do popodne.........treba lovu uplačivat na račun i city expres lagano ili nekih od tih servisa,brzi su,jeftiniji,paze na pakete za razliku od HPexa
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #2 : 18 Veljača, 2009, 18:22:37 »
ja od sad pocinjem poslovat preko inter europe... s njima sam imao odlicna iskustva...i od sad ne j**** nikog samo preko njih saljem, nrzi su, paze na stvari i jeftini su...

Offline fatal1ty

• forumski skuteraš
« Odgovori #3 : 18 Veljača, 2009, 18:28:40 »
klasika.......digli su cijene lagano a i vjerovatno su ti ležarinu naplatili,to sad naplačuju ak je paket teži od 4 kg koliko sam skužio pa makar paket ležao samo do popodne.........treba lovu uplačivat na račun i city expres lagano ili nekih od tih servisa,brzi su,jeftiniji,paze na pakete za razliku od HPexa

yep i meni se čini da je tako najbolje,baš sam pričao sa neer-om ali čovjek nema račun,tak da ništ od toga a prek city-exa nežele paket s otkupninom,a da su jeftini to je istina ;)

Baš sam bio danas i u Overseasu i nisu puno jeftiniji od HP-a,najbolje je prvo uplatiti novce pa slati.Čist račun,duga ljubav =)

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #4 : 18 Veljača, 2009, 18:32:21 »
meni je tako svejedno kako cemo s novcima... mislim u ove ljude s foruma imam povjerenja tj. za nikog ne mislim da je neki levat tako da bi mozda i pocekao pare i svasta...ugl od sad picim samo inter europom... :headbang:

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #5 : 18 Veljača, 2009, 18:35:19 »
cigani...meni su prije par godina vozili motor na more i kada je motor nakon par sati doso dole,frajer otvori kombi da izvadim motor i vidim motor na podu,dignem ga a motor sav izgreban,pukla plastika itd...i vratim ga na pod da poslikam kak je to izgledalo kad je motor stigo...i nazovem sefa hpexpressa u puli i kazem sta je bilo itd i kaze donesite racun kolika je steta to cemo rijesit.naravno kada sam im dofuro racun od 5000kn su odustali...navlacio sam se po sudovima s njima 2mj i naravno pare nikad nisam vidio...tako da sa odavno odusto od hpexpressa i nikad vise necu nista preko njih radit,par puta sam slao pakete preko intereurope i najbolje se pokazala... :nono:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #6 : 18 Veljača, 2009, 18:38:38 »
meni je preko inter europe runner iz vinkovaca do rijeke dosao, u petak poslan u pon bio kod mene, 350kn, i sve super, niti se gegao unutra ni nista...a kad sam slao dottoreu u zg motor preko zum expresa oni su ga izgulili i nisam zadovoljan s njima...

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #7 : 18 Veljača, 2009, 18:48:07 »
Jbg, najbolje prolazis na sljedeca 2. nacina.

1. Posaljes robu preporuceno (postarina se krece od 20kn) i primatelj ti uplati na racun u banci (tekuci, koliko sam upucen). Ako su 2 veca grada u igri, onda se HP express definitivno ne isplati jer mi nekada dodje za 1 dan.

2. Ako imas neku sitnicu, samo stavis u kuvertu i kazes obicno slanje, kosta 5kn. Primatelj ti uplati na racun.

Ako bas moras koristiti HP express onda treba staviti da paket dodje do 17h, ili 5kn jeftinija opcija (ako je jos tolika razlika), u roku od 48h.
« Zadnja izmjena: 18 Veljača, 2009, 18:53:50 SlowRider »

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #8 : 18 Veljača, 2009, 18:49:28 »
ma ne saljem ja vise nikako postom... :nono:

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #9 : 18 Veljača, 2009, 19:07:19 »
To je HRVATSKA! :headbang:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #10 : 18 Veljača, 2009, 19:19:07 »
To je HRVATSKA! :headbang:

A šta misliš da je negdje drugdje drugačije?

Ja se nemogu požalit na HPE, slao sam već dosta stvari i meni su slali i nikada nije bilo problema (a slao sam pretežito komponente od kompa :D ), ali ne prakticiram otkupninu. Za to previše deru, uvijek ono, uplata na račun pa šaljem. Ili ja platim pa mi šalju, nisam nikada imao problema sa ljudima sa foruma.

Offline exfreerider

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Divlja po metropoli
  • Moj Skuter: ex.VXR 200, ex. Zip 125 4T LC RR sada Polo TDI RR
  • MojSetup: najja?i kit - konj za volanom
  • MojSpuh: Samo najglasniji
« Odgovori #11 : 18 Veljača, 2009, 19:40:12 »
Do sada više puta slao sa HPE i bez prituđbe
No drift no fun

Na ravnom se vide konji a po zavojima majmuni ja sam ipak ve?i majmun lol

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #12 : 19 Veljača, 2009, 00:37:12 »
Za 4 dana dođe i normalnom poštom,a jeftinije je ja sa u potpunosti odj#bo taj hp šaljem hp kad dođe kasnije nego normalnom poštom i skuplje :icon_thumright:

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #13 : 19 Veljača, 2009, 06:45:27 »
A šta misliš da je negdje drugdje drugačije?

Ja se nemogu požalit na HPE, slao sam već dosta stvari i meni su slali i nikada nije bilo problema (a slao sam pretežito komponente od kompa :D ), ali ne prakticiram otkupninu. Za to previše deru, uvijek ono, uplata na račun pa šaljem. Ili ja platim pa mi šalju, nisam nikada imao problema sa ljudima sa foruma.
ž

primjerice u sloveniji je još gore! znalo mi dogodit da ta neka ekspresna traje 3-4 dana, a ono država je ko malo veći kuvert!

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #14 : 19 Veljača, 2009, 07:22:48 »
ž

primjerice u sloveniji je još gore! znalo mi dogodit da ta neka ekspresna traje 3-4 dana, a ono država je ko malo veći kuvert!

hehe. misliš poštar se prošeta do komšije i donese mu paket...
dosta šale na tuđi račun.

do sada nisam imao problema sa hp expressom, a i koliko vidim nisu poskupili. evo link na kojem možete izračunati kolika je poštarina. cijena je kao i prije, osim ako su poskupili, a nisu uveli te promjene i na web stranici.

odete na unutrašnji promet i na HPExpress i klikaj.

http://www.posta.hr/main.aspx?id=194#
« Zadnja izmjena: 19 Veljača, 2009, 07:25:18 Keky.sb »
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline fatal1ty

• forumski skuteraš
« Odgovori #15 : 19 Veljača, 2009, 12:45:23 »
da,na stranici ne izračunava točnu cijenu...ma ko im jebe mater,slažem se s hacom,najbolje uplatit na račun i poslat obični paket za 20kn i bok
problem je samo šta nemaju svi račune

Offline hac

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Nova Gradiška
« Odgovori #16 : 19 Veljača, 2009, 13:28:50 »
a po meni onaj tko ne zna otič u banku i otvorit tekući ili žiro račun je neozbiljan i bolje je izbjeć trgovinu sa takvima
The fastest peugeot scooter in Croatia                                                http://www.youtube.com/user/hacTKR

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #17 : 19 Veljača, 2009, 13:56:17 »
kolko bi me kostalo da iz cakovca u zagreb mi ducan posalje paket max 1kg?
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #18 : 19 Veljača, 2009, 14:16:33 »
a po meni onaj tko ne zna otič u banku i otvorit tekući ili žiro račun je neozbiljan i bolje je izbjeć trgovinu sa takvima
Na ziro racun mogu uplacivati samo tvrtke, a tekuci nemas ako nisi zaposlen. Mislim da je tako...

Btw 16.2. Poslao kuvertu sa otkupninom i preporuceno (nije prioritetno bilo), primatelj dobio 18.2. Novce sam dobio 19.2. Relacija ZG-Losinj.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #19 : 19 Veljača, 2009, 14:17:55 »
tekuci nemas ako nisi zaposlen

Bilo nekad davno (prije 10+ godina)....

Osim ako opet nisu to uveli.