Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kad će oni natući 500 postova za iskaznicu
Citat: IZd - 20 Veljača, 2007, 21:56:20Kad će oni natući 500 postova za iskaznicu a ti bi iskaznicu sta mi das da ju dobijes PS..evo, javi se mrcini, kad budes imao 150 postova , i dobit ces ju , preko veze , ..racunamo ti druzenja i susrete kao bonus
Koje ulizice
Citat: eladio - 20 Veljača, 2007, 22:43:43Citat: IZd - 20 Veljača, 2007, 21:56:20Kad će oni natući 500 postova za iskaznicu a ti bi iskaznicu sta mi das da ju dobijes PS..evo, javi se mrcini, kad budes imao 150 postova , i dobit ces ju , preko veze , ..racunamo ti druzenja i susrete kao bonus evo i ja sam mrcini poslao svoje sve podatke... i iako nemam 500 postova, ali se nadam da će biti nešto od toga... neznam mrcina mi ništa nije potvrdio, pa da ti eladio provjeriš, ako može!!! ... i ja sam svakodnevno uz vas, pa ono...
Citat: leofreak250 - 20 Veljača, 2007, 23:59:03Citat: eladio - 20 Veljača, 2007, 22:43:43Citat: IZd - 20 Veljača, 2007, 21:56:20Kad će oni natući 500 postova za iskaznicu a ti bi iskaznicu sta mi das da ju dobijes PS..evo, javi se mrcini, kad budes imao 150 postova , i dobit ces ju , preko veze , ..racunamo ti druzenja i susrete kao bonus Eto, vidiš ... tko nema dara za pisanje, treba se družiti kako bi mogao vježbati mišiće na jeziku i iskaznica je tu evo i ja sam mrcini poslao svoje sve podatke... i iako nemam 500 postova, ali se nadam da će biti nešto od toga... neznam mrcina mi ništa nije potvrdio, pa da ti eladio provjeriš, ako može!!! ... i ja sam svakodnevno uz vas, pa ono... ..a sta cemo tebi racunati kao bonus? ..aj napavi intervju sa susjedom kako mu idu pripreme za PH i nabaci koju sliku , ono za portal kao vijest , pa cu vidjei sa se da uciniti ili tako nesto
Citat: eladio - 20 Veljača, 2007, 22:43:43Citat: IZd - 20 Veljača, 2007, 21:56:20Kad će oni natući 500 postova za iskaznicu a ti bi iskaznicu sta mi das da ju dobijes PS..evo, javi se mrcini, kad budes imao 150 postova , i dobit ces ju , preko veze , ..racunamo ti druzenja i susrete kao bonus Eto, vidiš ... tko nema dara za pisanje, treba se družiti kako bi mogao vježbati mišiće na jeziku i iskaznica je tu evo i ja sam mrcini poslao svoje sve podatke... i iako nemam 500 postova, ali se nadam da će biti nešto od toga... neznam mrcina mi ništa nije potvrdio, pa da ti eladio provjeriš, ako može!!! ... i ja sam svakodnevno uz vas, pa ono...
Citat: Punisher - 21 Veljača, 2007, 09:49:06Koje ulizice A može li se trgovati postovima. Ti ih Punisheru imaš preko 500 , pa ajmo burza...
Po meni malo preskupo... ali ja ne trebam kupovati posteve IZd-a će najvjerojatnije zanimati jel postoji kakva opcija transfera (prijenosa) posteva sa jednog korisnika na drugog ... i kad smo već kod transfera... mogao bi otvoriti švicarski račun a ne balkanski
..a sta cemo tebi racunati kao bonus?..aj napavi intervju sa susjedom kako mu idu pripreme za PH i nabaci koju sliku , ono za portal kao vijest , pa cu vidjei sa se da ucinitiili tako nesto