Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: problemi oko prodaje - kupnje  (Posjeta: 4364 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
problemi oko prodaje - kupnje
« : 17 Veljača, 2009, 16:03:04 »
evo znaci radi se o onom mobu koji sam ja prodavao, uzeo ga je te-te-ac i sve super...a problemi nastaju tu: ja sam napisao da dajem uz nokiu motorolu f3, sad ja sam kriv i priznajem to sto ga nisam odmah poslao sa nokiom nego sam mu rekao za tj. dana i sad sam ja nekidan poslao i njemu nista ne dolazi, ja odem u postu i pitam da sta je i ona baba provjeri i kaze da paket nije jos otisao, znaci otisao je danas ili jucer poslje toga... (j**** ja mater posti) e sad ja tu ispadam dubre jer decko misli da ja njega muljam, ja priznajem da sam zajebao onaj prvi tj. sto nisam odmah poslao i tu mu se javno ispricavam za to, a ovo sta jebena posta steka ja nisam kriv i jebe me sta zbog toga ispadam dubre... kad mobitel dode te-te-ac napisi tu da je dosao... eto toliko od mene...

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
Odg: problemi oko prodaje - kupnje
« Odgovori #1 : 17 Veljača, 2009, 16:06:22 »
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=11172.0

to tvoje me podsjeca na ovo, cudi me sto nije vec otvorio temu kao prevareni  ::)

vis da tetac ne jebe nikog, ak si reko da ces dat, to kod njega treba biti jos prekjucer  :toothy12: :toothy12:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline igor27

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #2 : 17 Veljača, 2009, 16:07:21 »
ako si poslao onda nemaš brige..........tetejac se valjda neće ljutit.....pa nisi ti kriv što na pošti ne rade svoj posao..........jedino ako nisi poslao :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #3 : 17 Veljača, 2009, 16:20:37 »
naravno da sam poslao, pa nisam điber j****u... vec sam trgovao sa nekim clanovima... uvijek spustim cijenu i kad kazem da je fixna, znam da sam veki84 i slowu spustio cijenu a za ostale nisam siguran i nisam nikog nikad zaj#bo kad sam trgovao...zato me jebe sta sad ispadam điber a nisam nis sj#bo nego jebena posta sere...

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #4 : 17 Veljača, 2009, 16:38:54 »
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=11172.0

to tvoje me podsjeca na ovo, cudi me sto nije vec otvorio temu kao prevareni  ::)

vis da tetac ne jebe nikog, ak si reko da ces dat, to kod njega treba biti jos prekjucer  :toothy12: :toothy12:

čigore ne kakaj - kljucic sam mogao cekat i do sad da nisam nist napisao tu na forum nebi ga dobio - trazio sam broj od pucke i replike preko pm-a ali niko nist - sute koda nisu tu a online su ..  ::) :toothy12:

gle sad mi opet nest seda na glavu - pa pucko je bio šteker  :toothy12: kljuc je bio kod njega ali se nije mogao odvojit od njega i tu je nastalo štekanje..  :laughing6: :laughing6: :laughing7:  jebeno...  ::) :toothy12: :icon_biggrin:

gle nejebe me toliko ni tih 50-100kn ali jebe me to kad neko nest kaze onda nemoze to napravit..

ja s tom f3 necu bit glavni becar u selu ali mogu je dat starom i nek se on zabavlja s tim mobom (ono mob ima toliko funkcija da je ko iz NASE..)

toliko od mene a kad paket stigne ja se javim  :icon_thumright:

« Zadnja izmjena: 17 Veljača, 2009, 16:45:03 te-te-ac »

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #5 : 17 Veljača, 2009, 16:44:27 »
pa kazem ne jebe mene nist osim da se ne zelim po forumu povlacit ko điber ako nisam...

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #6 : 17 Veljača, 2009, 16:53:24 »
ja sam u subotu poslao fatalytiju paket neki i sad sam procitao poruku da nije jucer nista primio e sad koliko su hp expres usluge dobre.nadam se da se nije zagubilo ko hrgi plastike koje je slao u st.vidjet cemo u narednih par dana tj ako sutra nebude kod njega idem tamo ili dic zalbu nije u redu te me jebu zbog los eupakovanog paket i sad ovo

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #7 : 17 Veljača, 2009, 16:58:35 »
ajde sad mi je lakse kad znam da nisam jedini kojeg jebe posta... a ovo za lose upakovan paket mi je poznato... :angry9:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
« Odgovori #8 : 17 Veljača, 2009, 17:14:23 »
ma  bas sam fino zapakovo paket ali ja panglu obljepio ga onim prospektima od getroa i bille i naravno nesmije sadrzavat reklame ajde da su to rekli u post vec mi posta donese paket i kaze krivo spakovano.ali ovo je rpedugo ...sto posto kasni isporuka posto sam poslao malo kasnije u  sub  :dontknow:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #9 : 17 Veljača, 2009, 17:16:45 »
pa i ja uvijek upakiram sto bolje, ali mi onda sere da mora bit bijeli papir na paketu, pa da paket cijeli mora bit u jednoj boji a ne saren i takve gluposti... :angry9:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #10 : 17 Veljača, 2009, 17:22:09 »
ja sam sad bas fino upakovo ej nikad nisam ljepse spakovo (osim curi) kutija unutra nabacno kartona da se ne gega i sve to poljepio i preko toga crna vreca za smece ma cakumpakum  :toothy10:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #11 : 17 Veljača, 2009, 17:27:34 »
ja uvijek unutra nabacam papira ili neceg drugog da se ne gega i pik papirom obljepim da bude bolko tolko jednobojno i nek se jebu... :laughing7:

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 26 Veljača, 2009, 16:36:13 »
ajde sad mi je lakse kad znam da nisam jedini kojeg jebe posta... a ovo za lose upakovan paket mi je poznato... :angry9:

uspostavilo se da seres..

GOKI je sj#bo stvar moze on pricat o naznam cemu nekom stekanju i tak to a proslo je 20 dana od wannabe slanja tog jadnog moba

ovak taj mob F3 vredi nekih ajmo rec 100-200kn (smijesna cifra.. ali bolje da me za to zaj#bo neg za e51 u svakom slucaju..)

evo odi kupi simpa bon za mob jedan od 100kn i jedan od 50kn i posalji mi ih i sve reseno..

ako i to nenapravis onda nek te se stavi na listu pa da se zna za ubuduce...

živeli..  :violent1:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #13 : 26 Veljača, 2009, 16:44:08 »
gle ja sam mob poslao i ne pada mi na pamet kupovat bonove jer bi onda ispalo da sam ti e51 poklonio...mozes me predlozit za crvenu listu, slobodno. ja znam da nisam nikad nikog zajebao  a to mogu potvrdit svi s kojima sam trgovao, uvijek spustim cijenu i uvijek idem na ruku drugome i onda nemam razloga sad tebe zajebat za taj jebeni mob koji kosta 100kn... jos jednom kazem necu se prepucavat nego me slobodno predlozi za crvenu listu...

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 26 Veljača, 2009, 16:55:27 »
to si mogo odma rec a ne srat 20 dana ..  ::)

eto admine slobodno ga stavi na listu zasluzio je...

pusa  :odj:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #15 : 26 Veljača, 2009, 16:59:52 »
a nisam reko da sam ti poslao mob???

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #16 : 26 Veljača, 2009, 17:15:10 »
ajde slikaj onaj listic iz poste

to ti je najlakse za dokazat , nema onda sumnje da si ga poslao kad pokazes dokaz  :icon_thumright:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #17 : 26 Veljača, 2009, 17:19:20 »
gle ne zelim se ja tu njemu opravdavati ali slikat cu listic samo da vidi da je u krivu...sutra cu stavit sliku jer trenutno nisam doma...

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 26 Veljača, 2009, 17:45:32 »
ako treba ja dam ss histori s msna...

gle vec sam reko - necu ja umrt zbog tog moba samo me jebe to sto je obeco i onda zavlacenje i tako vec mj. dana

ono jebes 100-200kn a sad je ispo šonja a sta nije reko odma da nema nist i gotovo..

jebes to kad je f3 u pitanju a sta bi bilo da je e51 (650kn) u pitanju  ::) e da si tu zaj#bo... :giljotina:

a listic iz poste je reko prije tjedan dana da ce mi dat i nist .. offline je na msnu.. i tak...  ::)

sve se vraca ,sve se placa...

Offline deky_vk

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
  • ma ko još stavlja multivar i 25-icu na sp-a
  • Mjesto: Vinkovci-kvart
  • Moj Skuter: SP180
  • Moja Kaciga: pitanje dana kad idem po novu kacigu
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: stock
« Odgovori #19 : 26 Veljača, 2009, 18:12:19 »
de ono j#bo vas mobitel ak dečko kaže da je poslao onda se strpi malo i vidi oce stic...ak ne stigne onda je druga prica
EKIPA IZ KVARTA(štekanje,kvart,pomfrit)

da,da,da kad sam ja to znao :)