Općenito > Propisi
Što uraditi ako te auti mrze ?
Drnda:
--- Citat: 180fxr - 17 Veljača, 2009, 11:12:24 ---Ja mislim da smo isli ja i dottore i neka zenska nam trubi iza a mi nekih 60 gdje je ogranicenje 50... i kak je trubila ja poludio.. i namjerno jos usporim na nekih 40... i onda je treba popizdila i prestigla nas..... :toothy12: Takve pacijente treba zajebat s stilom....
--- Kraj citata ---
ja bi onda kada bi krenula stizati po gasu...
speedburn2:
--- Citat: Keky.sb - 16 Veljača, 2009, 07:16:13 ---imao sam i ja veselja jednom prilikom. vozio sam se na motoru sa prijateljem, lik me zaobiđe i laganini ispred mene. ja ga obiđem i vozim koliko ide. zatim frajer mene ponovno obiđe i lupi po kočnici. umalo sam preletio njegov auto s tim da mu moj motor ostane u gepeku. na svu sreću uspio sam proletiti kraj auta. stao sam ispred, sišao s motora da vidim koji k##ac hoće. skinuo sam kacigu, stavio ju na motor i lik poleti na mene. uhvati me za jaknu i počne srati što sam mu upalio duga svjetla. ja onako nafriziran što sam umalo poginuo, uhvatim ga za vrat i gurnem na njegov auto. htio sam mu dati koju odgojnu, ali vidio sam da je neka cura u autu pa sam odustao. to je on vjerojatno htio ispasti faca pred njom. na tren sam se skulirao i objasnio liku da su mi to kratka svjetla. nije znao šta reći, ali shvatio je da je mogao sada ispasti jadnik pred curom zbog nekoliko šaka.
da mi se sada to opet dogodi, ne j#bem da mu je i mama i cura u autu. sastavim ga u glavu pa neka mami svojoj jaše po kočnici da preleti preko auta.
--- Kraj citata ---
e ovo podrzavam, na tvom mjestu ja nebi razmisljao da mi i mesic to napravi j#bo bi jeza sa ledja
dhorvat:
--- Citat: stipe - 16 Veljača, 2009, 08:38:59 ---
i ko kaze da i ti nisi tu kriv? ako je ogranicenje 50, a ti doletis sa 90, 100, a on lagano izlazi iz svoje sporedne na tvoju glavnu, ko je tu zaista kriv?
--- Kraj citata ---
Situacija ti je ovdje ovakva: ko je krivac za nesreću? Onaj koji je nekom oduzeo prednost u tom trenutku. Znači ako je netko izletio pred tebe makar ti 120 doletio, on je kriv. Ali problem je u tome da se on može izvuć da te nije vidio, makar je to u većini slučajeva gdje je pregledna cesta gotovo i nemoguće. Al s druge strane, tebi će odrediti brzinu koju si imao od tragova kočenja pa češ itekak masnu kaznu platiti radi prebrze vožnje. Naravno to sve vrijedi ako su svi sudionici u prometu imali 0 promila u KRVI :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: 180fxr - 17 Veljača, 2009, 11:12:24 ---Ja mislim da smo isli ja i dottore i neka zenska nam trubi iza a mi nekih 60 gdje je ogranicenje 50... i kak je trubila ja poludio.. i namjerno jos usporim na nekih 40... i onda je treba popizdila i prestigla nas..... :toothy12: Takve pacijente treba zajebat s stilom....
--- Kraj citata ---
Ovako bi se trebao skupiti nas 20-ak pedesetkubikaša u 3-4 skupine i vozit se 50 km/h po Zagrebačkoj aveniji svaka skupina u jednoj prometnoj traci u vrijeme kad je ovelika gužva i kad svi jure 80-90 km/h. Pa će vidjet ovi na vlasti da to tako nejde :toothy3:
mrcina:
e da na zagrebačkoj aveniji brzina dopuštena je dijelom 60 i onda 80 pa vam ovo nema smisla.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju