Ostalo > Motocikli
Aprilia rs 50
skuterFan:
--- Citat: petarpan - 13 Veljača, 2009, 19:48:34 ---mislim da se netko jako brzo pokajao s odlukom.... prodaje ju vec nakon 2500km :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
da to je i menii palo na pamet....i dali mi mozete o
preporuciti nesto za tu lovu?
Brla:
stariji rs 125.. ili novoga ak nađeš ali sumnjam za te novce
RideRR4EveRR:
Imaš a1 kategoriju ili ? Nabaviš si stariju verziju rs-a zatvorenu verziju. Prodaš cilindar i cdi itd i uzmeš si to sve od otvorene. Imaš oko 30 ks (aj može se reč da je to zvjer) :toothy12: a u papirima 15 možda čak nešto sitno manje. Sve ovisi kolko ti se da zezat. Al ovu 50. nikako :nono:
skuterFan:
--- Citat: RideRR4EveRR - 13 Veljača, 2009, 20:52:43 ---Imaš a1 kategoriju ili ? Nabaviš si stariju verziju rs-a zatvorenu verziju. Prodaš cilindar i cdi itd i uzmeš si to sve od otvorene. Imaš oko 30 ks (aj može se reč da je to zvjer) :toothy12: a u papirima 15 možda čak nešto sitno manje. Sve ovisi kolko ti se da zezat. Al ovu 50. nikako :nono:
--- Kraj citata ---
da imam A1 kategoriju...A jel bi mi ti mogao pomoc oko toga svega jer bas se i ne kuzim u to sve tj. uopce se ne kuzim... ja cu sad potrazit stariju verziju od 125 kubika na webu
RideRR4EveRR:
Potraži malo po oglasu pa čemo vidit jel valja šta .. Ja sam se dosta dugo zezo sa tim 2t 125-icama al me to ne pere više baš...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju