Ostalo > Motocikli

Aprilia rs 50

(1/14) > >>

skuterFan:
Sta vi mislite o tom motoru, planiram si ga uzet jeben mi je... 50 kubika i 12 konja.. :icon_thumright:,,,,a starci seru da uzmem neki slabiji a posto oni gledaju kubikazu ovo je jeben motor za mene..

ChRiStIaN:
Dizajne je majstorski! Sviđa mi se...al neznam kak ide, nisam vozio!  :dontknow:

Scoot_Fan:
Evo moje iskreno misljenje (ne zelim uvrijedit nikoga, samo moje misljenje):  Ovi tzv "motocikli" od 50ccm mi se gade.... bas su mi skroz bezvezni, po meni je bolje uzest neki normalan skuter da to na nesto lici nego nesto kao ovo od 50ccm, jer to je ipak 50kubika, jest da ima 12ks i sve to ali je neprakticno, s tim nije bas da ces ici negdje, vjerovatno je kao 50ccm neudobniji od skutera, i ne znam sad kako onaj zakon o 50kmh djeluje na njega, ali nebitno.... Onaj zvuk me iritira, ne zvuk 2T nego kad vidim takav motor ocekujem neki prodoran zvuk, i barem 500ccm  :toothy10: . Motor izgleda monstruozno sto jest jest  :notworthy:!

Ali ga prezirem. Nadam se da nisam nikog naljutio ili nesto, ali to mislim jbg  :icon_thumright:

Sretno care s kupovinom, i ako kupis puno sretnih kilometara ti zelim!!  :hello:

sfreak:
hahahahahahhahahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahah

cek jos malo...

hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha

ok sad idemo dalje...kakvih bozjih 12ks...ok ima, kad kupis kit...kit povlaci drugi spuh i bla bla tako dalje

ne znam, ko voli nek izvoli...ali za grad je naporan, za otvorenu cestu spor sa serijskih 50ccm...

Drnda:
nisam vozio , ali svi govore da je slab, snage kao skut od 50 ccm sto u neku ruu i je tocno , a najgore je od svega sto proijenis 5 brzina do 50 kmh... dosaditi ce ti veoma brzo kao kada bi kupio 50 ccm skut tako da ces opet uzimati kit, spuh...a preskup je za ono sto nudi barem ja tako mislim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju