Ostalo > Motocikli
Aprilia rs 50
Iwo SR Tuono:
jedina rs 50 koja je dobro išla je zapravo bila RS 70, mislim da je dečko imao gore neki midrace i karb i spuh i to je trgalo cestu i čulo se brutalno.
Neznam ako je bio ovdje na forumu, nick mu je AL3X i od Rafaela je radio onu SR180LC a usput je i tog rs-a vozio.
Svatko raspolaže svojim parama al nemoj za mjesec dana doć i reć da si se pokajao i da bi nešto tunirao po tom motoru jer nije da te 10 ljudi nije upozorilo :icon_thumright:
skuterFan:
a kaj da uzmem onda u vrijednosti od 15 tisuca kuna? jer sam naso apriliu rs 50 za tu cijenu i reko sam starom da mi da vec lovu i dat ce mi a neda mi se sad njemu govorit da mi da vise ili kaj vec... :icon_scratch:
sfreak:
--- Citat: skuterFan - 13 Veljača, 2009, 17:01:59 ---a kaj da uzmem onda u vrijednosti od 15 tisuca kuna? jer sam naso apriliu rs 50 za tu cijenu i reko sam starom da mi da vec lovu i dat ce mi a neda mi se sad njemu govorit da mi da vise ili kaj vec... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
onda sigurno neces kupit ovu na slici...ustvari ne znam, mozda ako se nadje polovna takva sa tu cijenu ali sumnajm
mislim da ti ciljas na stari model...
skuterFan:
--- Citat: sfreak - 13 Veljača, 2009, 17:09:09 ---onda sigurno neces kupit ovu na slici...ustvari ne znam, mozda ako se nadje polovna takva sa tu cijenu ali sumnajm
mislim da ti ciljas na stari model...
--- Kraj citata ---
ne pa vec sam je naso...2008 godiste, 2500 km, odrzavana i sve...
petarpan:
mislim da se netko jako brzo pokajao s odlukom.... prodaje ju vec nakon 2500km :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju