Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
MS postaje SS????
Kenny:
moj koj ku** je taj SS ? ! !? isto neki forum ko ovaj ili sta? vidim da ga cesto spominju
Ive_MHR:
ss je bio prije ms eto,al je partija
eladio:
drski odgovori, preseravanja, to svakako necu tolerirati, i to ce se promjeniti, molim samo ako moze konkretno tko i gdje?.. hvala
opcenito, tesko mogu nesto popraviti ako mi ne kazete konkretno o cemu se radi, makar na PM :glasses9:
stoga molim konkretnije, forum je tu zbog svih nas, i zelim da nam bude tu dobro, a ne da pojedinci kvare ugodjaj vecini :angry7:
Ps
cisto da se zna, prijaviti se moze i moderatorski post , tako bi mi olaksali "posao"
uistinu ne stignem ni pola foruma pratiti i ne znam sta se tu sve desava , i trebam vasu pomoc kad su takve stvari u pitanju.. :redface:
igor27:
nisam član ss ili nekog sličnog foruma jer tu nađem sve što me zanima.......ali sam primjetio u zadnje vrijeme da se svaki dan pojavljuju novi modovi.....i to zato jer bion htio biti mod pa evo budi :sign113:i onda počinju preseravanja i glupe primjedbe na postove itd...itd
ne kažem da nisu zavrijedili...nego možda bi neko to bolje radio od dotičnog....nema veze tko....
ChRiStIaN:
I ja sam skuzil da se prevec pocelo sranja desavat...ja iste znam ponegda preterat al sam nakon kaj mi neko unistava poso! Inace sve se da rijesit na PM normalne! Ak sam kog ja uvrijedil nek si ne zeme k srcu, same delam svoj posel i sreten sam kaj imam bar takvu malu ulogu na forumu i trudim se odrzati red jer sam ipak tuj od prvih diena!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju