Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
MS postaje SS????
Mr J:
Evo da se i ja malo ukljucim u raspravu posto sam letimicno procitao postove i za oko mi je "zapelo" pisanje u oglasniku. Svi smo mi skolovani pa bi onda bilo lijepo i da se barem oglasnik napise knjizevnim jezikom. Zar je to toliko tesko?
Nemoraju svi znati sto je to: kacavida, marmita, puvalica, itd...
Nije sada da pravdam kolegu moderatora koji je prigovorio na napisano nego smo se od pocetka drzali nekakvih pravila, moderatura je bila dosta flexibilna (doduse smatram da je i sada) i na MS-u se nikoga nije sputavalo da nesto napise - nije bio na crnoj listi ako nesto nezna niti je bilo bas toliko ismijan. Sve je to i doprinijelo trenutnom statusu MS-a za koji smatram da je jako dobar. Moderatori su dosta nezamijetni (u zadnje vrijeme i nisam toliko aktivan ali sumnjam da se sto promijenilo) i to tako i treba biti ali opet neka pravila se moraju znati i mora ih se pridrzavati jer kada bi svatko radio sto ga je volja nastao bi kaos a to nijedan prijatelj MS-a ne zeli.
Vjerujem da i ovdje kao i na svakom drugom forumu postoje oni koji zele unijeti kaos i nastetiti forumu i clanovima ali te ljude treba upozoriti, izolirati i rijesiti (ako drugacije nemoze).
Mislim da je od samog pocetka MS krenuo drugacijim putem od SS-a i tu nema nikakvih usporedbi osim clanova koji su sa jednog foruma presli na drugi.
LP!
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Mr J - 13 Veljača, 2009, 01:04:34 ---Evo da se i ja malo ukljucim u raspravu posto sam letimicno procitao postove i za oko mi je "zapelo" pisanje u oglasniku. Svi smo mi skolovani pa bi onda bilo lijepo i da se barem oglasnik napise knjizevnim jezikom. Zar je to toliko tesko?
Nemoraju svi znati sto je to: kacavida, marmita, puvalica, itd...
Nije sada da pravdam kolegu moderatora koji je prigovorio na napisano nego smo se od pocetka drzali nekakvih pravila, moderatura je bila dosta flexibilna (doduse smatram da je i sada) i na MS-u se nikoga nije sputavalo da nesto napise - nije bio na crnoj listi ako nesto nezna niti je bilo bas toliko ismijan. Sve je to i doprinijelo trenutnom statusu MS-a za koji smatram da je jako dobar. Moderatori su dosta nezamijetni (u zadnje vrijeme i nisam toliko aktivan ali sumnjam da se sto promijenilo) i to tako i treba biti ali opet neka pravila se moraju znati i mora ih se pridrzavati jer kada bi svatko radio sto ga je volja nastao bi kaos a to nijedan prijatelj MS-a ne zeli.
Vjerujem da i ovdje kao i na svakom drugom forumu postoje oni koji zele unijeti kaos i nastetiti forumu i clanovima ali te ljude treba upozoriti, izolirati i rijesiti (ako drugacije nemoze).
Mislim da je od samog pocetka MS krenuo drugacijim putem od SS-a i tu nema nikakvih usporedbi osim clanova koji su sa jednog foruma presli na drugi.
LP!
--- Kraj citata ---
slazem se s tobom... a jel ti zbilja mislis da je to provedivo upotpunosti...kolko ima usera koji se regaju samo da bi postali oglas... i njega boli briga,on ce napisat svoje tipa prodajem centralinu(za sto bi ja prvo pomislio da prodaje centralnu nogaru a ne cdi) i broj moba,bez slike i dodatnih informacija o dijelu koje prodaje
RideRR4EveRR:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 13 Veljača, 2009, 10:42:54 ---slazem se s tobom... a jel ti zbilja mislis da je to provedivo upotpunosti...kolko ima usera koji se regaju samo da bi postali oglas... i njega boli briga,on ce napisat svoje tipa prodajem centralinu(za sto bi ja prvo pomislio da prodaje centralnu nogaru a ne cdi) i broj moba,bez slike i dodatnih informacija o dijelu koje prodaje
--- Kraj citata ---
Centralina je CDI ? Ja mislio centralni feder :toothy12: :icon_biggrin:
Inače kolko sam skužio novi ljudi nit ne pročitaju pravila zato jel su ispod podforuma prodaja kupnja itd. Neki tolko nit ne od scrollaju dolje pa ne vide pravila. Možda nebi bilo loše da se podforumi zamjene. Znači na prvom mjestu pravila gore a onda ispod di su sad pravila oglasi :icon_thumright:
Ive_MHR:
--- Citat: RideRR4EveRR - 13 Veljača, 2009, 14:02:13 ---Centralina je CDI ? Ja mislio centralni feder :toothy12: :icon_biggrin:
Inače kolko sam skužio novi ljudi nit ne pročitaju pravila zato jel su ispod podforuma prodaja kupnja itd. Neki tolko nit ne od scrollaju dolje pa ne vide pravila. Možda nebi bilo loše da se podforumi zamjene. Znači na prvom mjestu pravila gore a onda ispod di su sad pravila oglasi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
more se i tako al sta kada opet po njih nee gledat pa si opet na istom...
Jedno Marmita je tal. naziv opčenito za auspuh a kupujete svi djelove za skutere zato ne pametujte u vezi toga,jer odi u trst i reci mu spuh samo ce te bljedo gledat MARMITA je bila uvik i bit ce
Doomsday:
Mislim da je ovo više nego dovoljno rasprave na temu...
Ako se netko ne slaže, Eladio je dostupan na PM...
Lock...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju