Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
MS postaje SS????
speed:
konkretno ja sam odg u prvim danima foruma po temama,bilo je ugodno za odg,a danas odgovoris i onda te napade netko jer si to odgovorio,nemam vise uopce volje odg,a svaki dan sam po 5-6 h online :angry7:
Keky.sb:
prijavio sam se na ss prije nego na ms i mogu reći samo da na ss-u nemam možda ni 10 postova jer je sve nategnuto. admini i modovi se bahate. u prvom postu sam se predstavio, već u drugom postu mi je jedan moderator spustio u temi u koju se kužim jer se radilo o gileri vx/vxr.
ms je bolji 1651846348618684 puta i ni po čemu ne kopira ss, jer da je tako ne bi ni ms pratio. ako sve ostane kako je, ovo je najbolji forum za skuteraše u hrvatskoj. i btw, u jednoj temi se spominje kako ss kopira ms, a ne obratno, a to je rekao jedan od moderatora mislim.
ovdje je ekipa zakon i kada i dođe do nekih jačih razmirica, nema bananja nego se locka tema i dobro. admini i modovi se ne preseravaju i svi su zakon, dok ti tamo odmah spuste ili daju ban što si im se uopće obratio. nemam volje pratiti onaj forum, ali i nema se tamo šta novo vidjeti. kroz cijeli dan, možda se nakupi 5 stvari koje nisam vidio jučer.
MS JE ZAKON. :headbang: :icon_thumright:
Keky.sb:
--- Citat: speed - 12 Veljača, 2009, 17:03:58 ---konkretno ja sam odg u prvim danima foruma po temama,bilo je ugodno za odg,a danas odgovoris i onda te napade netko jer si to odgovorio,nemam vise uopce volje odg,a svaki dan sam po 5-6 h online :angry7:
--- Kraj citata ---
ovdje je super. pogledaj samo ss. u banani je. tamo tek i ne smiješ ništa napisati.
White:
--- Citat: Keky.sb - 12 Veljača, 2009, 17:10:54 ---prijavio sam se na ss prije nego na ms i mogu reći samo da na ss-u nemam možda ni 10 postova jer je sve nategnuto. admini i modovi se bahate. u prvom postu sam se predstavio, već u drugom postu mi je jedan moderator spustio u temi u koju se kužim jer se radilo o gileri vx/vxr.
ms je bolji 1651846348618684 puta i ni po čemu ne kopira ss, jer da je tako ne bi ni ms pratio. ako sve ostane kako je, ovo je najbolji forum za skuteraše u hrvatskoj. i btw, u jednoj temi se spominje kako ss kopira ms, a ne obratno, a to je rekao jedan od moderatora mislim.
ovdje je ekipa zakon i kada i dođe do nekih jačih razmirica, nema bananja nego se locka tema i dobro. admini i modovi se ne preseravaju i svi su zakon, dok ti tamo odmah spuste ili daju ban što si im se uopće obratio. nemam volje pratiti onaj forum, ali i nema se tamo šta novo vidjeti. kroz cijeli dan, možda se nakupi 5 stvari koje nisam vidio jučer.
MS JE ZAKON. :headbang: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
gun_rider:
--- Citat: ChRiStIaN - 12 Veljača, 2009, 16:56:39 ---I ja sam skuzil da se prevec pocelo sranja desavat...ja iste znam ponegda preterat al sam nakon kaj mi neko unistava poso! Inace sve se da rijesit na PM normalne! Ak sam kog ja uvrijedil nek si ne zeme k srcu, same delam svoj posel i sreten sam kaj imam bar takvu malu ulogu na forumu i trudim se odrzati red jer sam ipak tuj od prvih diena!
--- Kraj citata ---
a prigovaraš nama dalmatincima da nas se kurca ne razumi :laughing7: počni malo od sebe, ipak si ti fency mod :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju