Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

MS postaje SS????

<< < (8/12) > >>

Shema:

--- Citat: dino_sk - 12 Veljača, 2009, 18:32:03 ---mene zanima tko je u jednom oglasu gdje je lik iz splita napisao da kupuje puvalicu za skut
i onda moderator veli nije puvalica neg auspuh i to crvenim slovima  :toothy12: :toothy12:
boze moj nije covjek kriv sto zivi u takvom kraju gdje se govori puvalica a ne auspuh  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Za mene su sve puvalice ono šta nije serijsko na 50 i 70 ccm...serijski zovem auspuh...a većinom svi znaju šta znači "puvalica" tako da to nije potrebno mijenjati u oglasima.

Shema:
Nti xxxxx ovi Zagorci su za mene ko Englezi...razumim ih podjednako...engleski sam imaO asa ;D

eladio:

--- Citat: Shema - 12 Veljača, 2009, 19:36:29 ---Za mene su sve puvalice ono šta nije serijsko na 50 i 70 ccm...serijski zovem auspuh...a većinom svi znaju šta znači "puvalica" tako da to nije potrebno mijenjati u oglasima.

--- Kraj citata ---

...te neke zargonske izraze ne treba mjenjati, ili eventualno mozemo i sami mi moderatori promjeniti kad uocimo.. pa nema valjda takvih oglasa previse?  :icon_scratch:

..mislim da u oglasima ima eventualno problema s bumpanjem, naslovima i sl. ,  to je u biti pravi problem oglasa koji moderatore tjera na puno umarajucih intervencija..  

ChRiStIaN:
Eo eladio me kuzi kaj hocu rec! Odna cemo ovak nadalje...radim ko i do sad, ispravljam nepravilnosti i opomenem korisnika gle to ti nije u redu, molim nemoj vise to ponavljati! Ako ponovo vise od 3 puta, prijavljuem adminu! Fer i korektno s objes strane! Eo doom dao super ideju!  :icon_thumright:

eladio:

--- Citat: ChRiStIaN - 12 Veljača, 2009, 19:41:24 ---Eo eladio me kuzi kaj hocu rec! Odna cemo ovak nadalje...radim ko i do sad, ispravljam nepravilnosti i opomenem korisnika gle to ti nije u redu, molim nemoj vise to ponavljati! Ako ponovo vise od 3 puta, prijavljuem adminu! Fer i korektno s objes strane! Eo doom dao super ideju!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

i do tada zakljucas temu dok ja ne vidim o cemu se radi  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju