Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

MS postaje SS????

<< < (7/12) > >>

Pupo:

--- Citat: ChRiStIaN - 12 Veljača, 2009, 18:18:58 ---skuzil sam da nemres dalmatincima dokazat da ih nišći ne razme pa zake unda nebi se ja spominal na svoje?! Mi Zagorci sme navek fini i kulturni al jebiga zdej, ak dalmatinci moreju po svojem morem i ja po svojem! PA briga me doj razme a do ne  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ja nisam čuo nekulturnije ljude od zagoraca, pogotovo što se tiče psovanja i korištenja psovki u svakodnevnom govoru, u svakoj rečenici. Zagorcima su psovke ko veznici.

A svi bi trebali koristiti što standardniji govor, i zagorci i dalmatinci i svi ostali!! Da ne dolazi do zabuna :D

ChRiStIaN:
Dobro, da kuneme, kuneme kak čifuti!  :laughing6: Al gle...ja sam štel povedati da budemo se si spominali kak treba al si su me mam poklopili pa zake bi ja bedak onda jedini se trudi lda me si razmeju?! Zdej me bas briga...kej se tice posla tu bum profesionalan i dalje al ovak po forumu bum pisal kak zdej pisem! Ne sramim se svoga zagorskoga pa zake nebi tak psial...ak moreju oni, morem valjda i ja  :dontknow:

charnel:
spominji ti kako god oš, glavno da se razumimo

ChRiStIaN:

--- Citat: charnel - 12 Veljača, 2009, 19:18:24 ---spominji ti kako god oš, glavno da se razumimo

--- Kraj citata ---

I dalje smo ljudi!  :3some:  :icon_biggrin:

SlowRider:
 :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju