Tehnički kutak > Tuning skutera
trokira na uzbrdici
3alfa3:
Pucanje iz spuha znaci u pravilu da je paljenje iskre na svjecici krivo (da ne opali svaki put kad treba nego neki puta nema iskre, a trebalo bi je biti).
Prvo stavi drugu svjecicu pa probaj vozit. Ako i dalje bude isto, onda bi mogao biti kabel svjecice, bobina ili sami namotaji. Mozda je i vlaga/voda usla u neke konektore.
Uglavnom, prvo novu svjecicu pa vidi
Drnda:
sto postio sam uvjeren da ti ima vode u lulici, meni je tako stalno ovih dana, voda ti prska po kabelu ili lulici... ja sam napravio od lima mali komad kojim zastitim da ne prska po lulici i od tada sve 5 :icon_thumright:
kristijanSR70:
reko sam ti da ak si vozio po mokrom da je to problem, ja ovaj vikend pravim nesto s čime cu uspjet zastiti bobinu od prskanja vode, jel imas blatobran nazad ??
možda je fora bez blatobrana, ali zato ti guma naprska puno vode oko bobine i instalacija, i svakako cu si stavit blatobran, makar bio to jedini gadni detalj na skotu....
nisam ga prao 2 mj nit vozio po mokrom i sve najbolje sve 5 a kad sam ga detaljno oprao i probo po mokrom problemi odaziva na gas pa trokirnje pa pucanje na spuh....
eto...rijesi to :icon_thumright:
Po?etnik:
zasto uopce vodit po kisi i mokrom... ja isto imam runnera i kad je na rezervi trokira a kad natankam sve ok... svakako zamijeni svjecicu, i natoci goriva... pa reci jel pomoglo sta
kristijanSR70:
ak je tvoj gust vozit po ljepom vremenu ok, al nikad neznas, odes negdi 20km od kuce i za čas se naoblači počme padat kiša i sta onda,vozit po kiši....
pa ak zna da nema goriva nebi trokiro tak dugo vec bi krepo, to ti je bobina vs kabal
to ti je kao da ja stavim post ljudi motor mi baca desno ljevo (a znam da su mi gume prazne),,,tak i ovo sjeb.... se nesto ali nije do goriva....
pa malo malo pa neki post o trokiranju i svima problem isti, ovo za gorivo...ma ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju