Tehnički kutak > Tuning skutera

trokira na uzbrdici

<< < (6/6)

Go-Go RUNNER:
jesi li mijenjao ikad diznu otkad si ga kupio novog? ako nisi kad rastaviš čašicu drži, ima dizna zlatne boje i na njoj sitno piše 53, moraš je vidit j#bo joj ti mater

gilerarunner:
kad se okrene karb i makne ono preko sto ide sa donje strane karba na karb se vide dva sarafcica jedan malo veci od drugog.a na taj poklopcic je isto nesto poput sarafa ali nepropusno.
neznam dal je u pravu ovaj majstor ali on kaze da do dizne nemoze bit kad motor pali i ide odredjeno vrijeme.

gilerarunner:
jel moze neko postavit sliku gdje se isklljucuje cok?
krenem pratit sa karba one zice ali one idu desno uz desnu stranicu prema gore,dok neki kabal uz iste te ide u suprotnom smjeru i prikljuceno je pored svjecice?

bsimic:
ja sam imao slican problem... ja bih to nazvao propadanja gasa... e sad je problem u tome sto sam laik pa sam zaboravio kak se zove dio koji mi je majstor promjenio... To je kao neko crevo u kojem kada ti das gas se stvara vakum... e a to se kod mene nije desavalo... skut mi je iso tak nekak kak ti opisujes... uglavnom kad je to promjenjeno sad ide super... tako da ako je mozda to neka ti neko od ovih iskusnijih jos kaze kako se zove taj dio :D pis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju